Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudjuk élvezni a szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudjuk élvezni a szexet mert a barátom folyamatosan görcsöl. Mit csináljunk?

Figyelt kérdés

4 hónapot várattam, előtte petting volt. Jó a kapcsolatunk, mindeddig annyira kívánt, hogy már akkor felállt neki amikor meglátott vagy hozzá értem. Mióta van szex, legtöbbször csak intenzívebb csóknál. Eleinte nagyon furcsálltam ezt, hogy ennyire intenzív nála, de addig addig beszélt, míg elhittem hogy a mély érzelmek miatt van ez.

Tudom hogy butaság, de nagyon rossz érzésem van.

Az a baj, hogy korai magömlése van. Emiatt nem tudja élvezni, folyton arra koncentrál hogy elég ideig bírja. Már olyanokat csinál hogy húzza a heréjét meg szorítja a fogait, hogy sikerüljön tovább bírnia. Eddig nyugtatgattam, hogy ne aggódjon, majd alakulni fog, meg előtte "segítek" rajta másképp és utána tovább bírja. De a tegnapi együttlétünk katasztrófa volt. Mikor felértünk a szobájába, egyből letámadott szinte, mindig mondja hogy mennyire izgató vagyok, meg kész van tőlem, fel is állt neki pedig ott hozzá sem értem, elkezdtünk szexelni, és alig egy perc után szólt hogy kicsit nem bírom tovább (majdnem orgazmusa lett). Akkor mondtam semmi baj, vegye ki, majd folytatjuk. Kimentem wc-re, visszamentem, utána hiába hogy meztelenül voltam mellette (ez bánt nagyon), alig állt neki, pedig vonaglottam rajta, próbálkoztunk, de nem állt fel eléggé. Úgy hatolt belém hogy alig állt neki, és itt jön a meglepő dolog: megbeszéltem vele, hogy látom rajta hogy mennyire szeretné tovább bírni és hogy emiatt nem tudja magát átadni az élvezeteknek, és inkább élvezze ki rendesen de ne görcsöljön. Betette, mozgott párat, el is élvezett. Nem tudom hogy mi van.

Azt mondta nem velem van a baj, izgató vagyok meg szép, magát nevezte selejtesnek, egyből le is állítottam hogy ne mondjon ilyet.

Úgy megijedtem. Nem vagyok már rá kellő hatással? Nem értem, hisz annyira látszik, hogy oda van értem, a szüleinek is beszél rólam sokat, meg fiú létére olyanokat csinál hogy csak nézek. Az tény, hogy 22 évesen én vagyok neki az első, előtte még szex sem volt neki. Én is szűz voltam. Arra is gondolok hogy ez sem tehetett jót neki. Egyébként is hihetetlenül parázós, stresszes, mostanában kudarcok is érték. A baj meg az hogy annyira nem tudja a szexszel kapcsolatos dolgokat kezelni...

Nem tudom, mit csináljak. Megint legyen az, hogy nem érhet hozzám, csak kézfogás meg csók? Ez annyira betegnek hangzik meg áhh...egy ilyen kapcsolatban ez hülyeség. Vagy csak legyek türelmes és várjak?

Kérlek segítsetek!

19/L

2011. márc. 21. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Itt csak a türelem és a megértés segít. Senki nem úgy született, hogy mindent tudott, neki is tanulnia kell. Ha egymástól tanultok, az a legjobb.

Az lenne a célravezetőbb, ha sokat pettingelnétek, és ha már úgy áll a dolog, akkor térnétek a lényegre.

Kicsit alulértékeli magát, tényleg a bizalomnak meg kell lennie kettőtök közt, hogy ne érezze frusztráltnak magát. Légy türelmes, mert biztos megéri.

2011. márc. 21. 08:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon hosszúak az előjátékok. Már akkor áll neki mikor intenzíven csókolózunk. Épp ez a baj, hogy ő már el is élvez, amikor én még el sem kezdem élvezni. :/
2011. márc. 21. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Én a helyedben szakítanék vele! Nekem is volt egy hasonló élményem... Az lett a vége, hogy megismerkedtem a jelenlegi párommal, aki 32 éves (én 23), és hatalmasakat szexelünk! A leghosszabb 4 órás volt!!!

Szerintem hagyd ott a pasit, mert ennek semmiértelme! Tudom, hiszen a mostani előtt olyan pasim volt, hogy max. 15 perc szex... Nekem kell a minimum egy óra!!! Szerintem neked is! Keress másikat!

2011. márc. 21. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Jézusom második ez beteg.... hagyja ott mert most még korán elélvez... nagyon jó vagy mondhatom

Kérdező: előbb utóbb tovább fogja bírni, legyél vele türelmes, csak mivel te vagy neki az első, így még friss élmény, nagyon sokan vannak evvel így

2011. márc. 21. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:
második te nem vagy normális..!!
2011. márc. 21. 11:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát a második tényleg nem semmi. Meg van a véleményem rólad...hagyjam ott mert most van egy átmeneti "probléma...". Mellesleg lehet hogy vaginálisan még nem az igazi a dolog, de másképp is lehet élvezetekhez juttatni a másikat. Hát ha ezért otthagynám akkor le is köpném magam...egy szexre éhes értéktelen kis ribi lennék. Tudod én nem egy szexkapcsolatban vagyok, hanem PÁRkapcsolatban. És sokkal fontosabb az, hogy érzelmileg ki vagyok elégülve, hogy minden nap bebizonyítja hogy szeret. Ritka értékes ember a barátom, és meg sem fordult a fejemben hogy ilyen sz*rság miatt elhagyjam...Hála az Istennek nem azon a fán termettem amelyiken te.

Na midnegy, szóra sem vagy érdemes, csak az ilyen emberek mindig felhúznak.

Elsőnek és harmadiknak köszönöm!

Igazatok van, tudom hogy sokat várt rám meg minden, csak én meg olyan hülye vagyok, attól félek hogy már nem kíván úgy. Pedig lehet az van a háttérben, hogy szorong a korai magömlése miatt.

2011. márc. 21. 11:22
 7/7 Norb66 ***** válasza:

A csúcs előtt abbahagyni nem egy kellemes élmény (gyakran jár herefájdalommal is), úgyhogy az hogy nem állt fel neki megint nem a Te hibád, és az Övé sem. Meg aztán épp akkor élt át egy kudarcot, ez is lehet egy ok amiért nem állt fel. Szóval nem kell aggódni.

Nem szabad ezt élesben csinálni. Szánjatok rá egy csomó délutánt vagy egész napokat arra hogy "kísérletezzek" hogy kitanulja hogyan bírja tovább. Neki úgyis állni fog már akkor ha a közeledben van, úgyhogy nem lesz probléma. Csak kötetlenül, lefekszetek az ágyra, és "csak úgy" gyakoroltok, következmények nélkül. Talán nem is fog akkor stresszelni, és már jobb lesz. Ami neked nem jelent jót, hogy sok gyakorlás kell, és ha szereted ha nem, nem biztos hogy jó lesz neked ha a barátod egész nap kúrogatja a puncid.

Egy másik megoldás a vastag óvszer lehet, hogy tompítsa az ingereket.

Aztán: az előjáték alatt próbáld meg minél többször "elintézni" (de úgy hogy ne fáradjon el az aktus előtt) és utána próbálkozzatok vaginálisan.

Remélem segítettem valamit. Sok sikert!

2011. márc. 21. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!