Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16éves fiú vagyok 4,5-5cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16éves fiú vagyok 4,5-5cm vastag és 15cm a farkam ez gáz? Normális válaszokat légyszi mert fontos nagyon

Figyelt kérdés

mert nem vagyok megelégedve a farkammal. Eléggé elbizonytalanodtam mostanába a nőkkel kapcsolatban hogy kitudok e elégíteni 1 lányt.előre is köszönöm a válaszokat (persze a normálisat)

csak segítsetek mert mostanában annyira elbizonytalanodtam hogy még lefeküdni sincs kedvem egy csajjal se mert parázok hogy nem lesz neki jó és kiröhögnek...

haverom is multkor látta a faszom és aztmondta hogy nem nagy a farkam és azota nagyon elbizonytalanodtam,nagyon kivagyok lelkileg esküszöm ezmiatt mert attol félek hogy ha pl lesz 1 feleségem akkor nemleszek neki jo az ágyba és így kezdődik a rossz házasság félre kefél vagy akármi..

2011. márc. 21. 05:47
 1/10 anonim ***** válasza:

átlagos hossz, átlagon felüli vastagság (mérd meg pontosabban)

A csajoknak pont ilyen kell, szóval ne parázz. A lényeg, hogy kemény maradjon annyi ideig, hogy ki tudd elégíteni.

2011. márc. 21. 06:49
 2/10 anonim ***** válasza:
nem értem a srácokat miért kell 20méteres farok?:D semmigáz:D szerintem a korodhoz meg is felel ne parázz nem éri meg haverod meg sík hülye:) (15/L)
2011. márc. 21. 07:05
 3/10 Pinocchio ***** válasza:
Ezek a mostani tinédzserek olyan kretének hogy az már félelmetesXDTisztelet a kivételnek.Bőven jók azok a paraméterek.
2011. márc. 21. 09:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Jó az! Nyugi!
2011. márc. 21. 09:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Mert haverodnak mekkora van?

Nekem is tett megjegyzést rá haverom, mert mint kiderült figyelte hogy nekem mekkora, szeret hencegni azzal hogy neki 18 cm es.

Nekem is 15 cm körül van, de én egy 172cm magas srác vagyok és 60 kg, míg ő egy 192 cm magas srác 88 kg al, hát csak ne legyen már nekem egy 18 cm es farkam, hová tenném...

2011. márc. 21. 09:46
 6/10 anonim ***** válasza:

A vastagsága átlagon felüli, a hossza elég.

Ahhoz, hogy egy lánnyal jó legyen a szexuális életed, sok más fontosabb dolog kell, nem ezzel lehet gond....

2011. márc. 21. 11:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy vékonyka lány sikítani fog már a felénél is:) És 16 évesen még félfejlődésben van...
2011. márc. 21. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Teljesen jó.
2011. márc. 21. 14:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Nyugodtan elégedj meg azzal amid van! Tiéd az arany középút, se nem kicsi se nem nagy és a nők nagy része inkább ezt szereti! Tévhit, hogy minden nő a nagy farkat szereti!

20/N

2011. márc. 21. 22:52
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenki :)amugy furcsa hallani hogy vastag mert nekem azzal van inkább bajom de akárhogy mérem 4-4,5 cm megvan de nemtudom normálisan lemérni mert más ha 1 lányra izgulok fel élőbe vagy pedig csak 1 filmen .. :D de köszi mindenki a válaszokat jól esett
2011. márc. 22. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!