Szerintetek normális, hogy 19,8 cm-es a farkam 13 évesen? :O pls normális válaszokat
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 11:39
1/11 anonim válasza:
Szerintem húzzál a francba, teleszemeteled a számtech témakört a barom kérdéseiddel...
2/11 anonim válasza:
Miután a Weblapkészítés témakörbe tetted a kérdést, igen normális, kényelmesen megjeleníthető az átlagos méretű monitorokon is.
3/11 anonim válasza:
Az már túl nagy a csajoknak :)
4/11 anonim válasza:
Anyut kérdezd meg vagy ez urológust,
5/11 anonim válasza:
Nem fordítva van? 19,8évesen 13centi?
6/11 anonim válasza:
Nem. Ha már most ekkora, akkor felnőttkorodra 70cm is lehet és akkor le kell vágni belőle. Sőt, lehet, hogy egész életedben nőni fog, mint a hajad és fél évente járnod kell vágatni belőle.
7/11 anonim válasza:
Ezek a válaszok nagyon tetszenek! :DDD
8/11 anonim válasza:
tegyél fel 1 EGÉSZ alakos min. full HD méretnek megfelelő AKT!! fotót a Web-oldaladra és linkeld be ide, majd a látottak után eldöntjük, hogy normális vagy nem! (... a kérdés feltevője) de látatlanban???... ez esetben
fordulj, látnokhoz!
9/11 A kérdező kommentje:
Bocs bocs :S nem ide akartam írni, csak ebben a témakörben voltam és véletlen ide írtam xD
2011. febr. 15. 23:39
10/11 Titokgazda válasza:
Ekkora farokkal mi a fenét keresel a számtech témakörben?
Ha nekem ekkora farkam lenne csak a porszívóval játszanék.
Aztán óvatosan! Forog a propeller!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!