Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció kimaradása mitől lehet?
Már 2 hetet késik a menstruációm.
Nem szedek fogamzásgátlót és lassan már 2hónapja nem szexeltem, eddig soha nem volt semmi bajom, mindig időben megjött, de most nem tudom mi lehet. Azóta érzékenyebb vagyok, minden jobban fáj az átlagosnál, és a mellbibmbóm is folyamatosan fáj.
Szerintetek mi lehet ennek az oka?
És, hogy tudok magamon segíteni?

19
De akkor hányingernek vagy valami másnak is kéne lenni. Nem?

Nem feltétlen! Ha nem vagy rá hajlamos akkor nem!
Lehet tünet a fájó, feszülő mell, akár a fejfájás, hasfájás, folyamatos éhségérzet, szédelgés...
Menj el nőgyógyászhoz!!
vagy csináltass terhességi tesztet bár nem tudom az hány hét után mutatja ki. De van olyan is hogy parázol h jézusom lehet terhes vagyok és ezért nem is jön meg, és a tudat alattid csinálja a tüneteket pl h fáj a mellbimbód stb..
egy kicsit nyugodj meg és ne rágd magad rajta tudom nehéz kiverni a fejedből de próbáld meg. de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!