Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 23 szexpartner.22 évesen az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 szexpartner.22 évesen az normális? 22/L

Figyelt kérdés
Válogatós vagyok,most sincs partnerem. Szexre sem kell akárki. Ha tőlem megkérdezni vki, felét mondanám.. soknak érzem. De nem tudom kinek mennyi???
2011. márc. 20. 20:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
28%

Utolsó előtti:

Miért ez neked fáj hogy ki kivel mikor szexel???vagy mi?

De fiatal megteheti!Ő élete!Akkor miért ne élje ki az életét???Jól teszi!!!

2011. márc. 20. 23:39
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, én 23 éves koromra 10 pasival voltam és ezt akkor szégyelltem először halálosan, mikor megtaláltam a páromat, akivel azóta is együtt vagyunk és közös jövőt tervezünk. Félek, hogy majd te is akkor kerülsz kínos szituba, amikor életed párja megkérdezi, hány pasival voltál eddig, mert meg fogja. Hazudni meg még gázabb.

25 N

2011. márc. 20. 23:40
 23/32 anonim ***** válasza:
44%
De nem értem ezen mit kell szégyellni:))
2011. márc. 20. 23:41
 24/32 anonim ***** válasza:
30%
mivel a nők és a férfiak egyenjogúak!!!!
2011. márc. 20. 23:42
 25/32 anonim ***** válasza:

23:40, 25 éves csaj vagyok.

Még annyi, hogy pasifüggő, ki hogyan reagál egy ilyenre, az én párom szerencsére jól fogadta. Akkor elmondtam neki, hogy ez a helyzet, de ezeknek a szexuális kapcsolatok javarészt úgy jöttek létre, hogy akkoriban naiv voltam és és ezt hittem, komoly folytatása lesz az ügynek (mellesleg ez igaz is). Azt tudnod kell, hogy a férfiak nagyon nem díjazzák, hogy előttük már többen is jártak benned, szóval csak remélni tudom, hogy ha neked is lesz egy komoly kapcsolatod, megértő lesz a párod és nem fog lotyónak nézni.

2011. márc. 20. 23:48
 26/32 anonim ***** válasza:
37%

:DDDDD

Mennyi erkölcscsősz gyökér!

Teljesen normális vagy! Ne higgy azoknak akik leribancoznak! Irigyek hogy ők nincsenek benne a 23-ban.

Akik nem tisztelik a nőket azok gyakran használtság alapján ítélik meg az értéküket! Sajnos szánalmas hogy mennyi sekélyes ember van aki így gondolja!

Hidd el normálisan működsz! A vágyad is normális! A szex pedig két arra érett ember döntése és nem egy kib@szott limit amit nem léphetsz túl!

Azért a sok fújoló tini agy szintjén rekedt ember miatt inkább mondd hogy csk 2-3 fiúd volt! Sajnos ez kell hogy ne bántsanak mert tús sok a sötét rosszindulatú ember, de ebből te magad is ízelítőt kaphattál.

Ha egy normális partnerrel hoz össze a sors őt nem fogja érdekelni, hogy hány fiúval volt viszonyod! Ő majd embernek fog tekinteni akkoris, ha átléped az 50-et. Ő nem használati tárgyként fog rád tekinteni, és nem az lesz a mérce hogy hányan használtak már! Mindenk imás aki nem így gondolja az nem érdemli meg a figyelmedet, mert azoknak egy alig használt punci kell és nem egy nő, nem egy emberi lény!

Egyszerűen hihetetlen hogy az emberi irigységből mennyi energia tud előjönni a mocskolódásra és a gyűlölködő lenézésre amikor egy nő előéletét tárgyalják. Mintha minden egyes kapcsolatod fájna nekik... :D Szánalmas!

Ne törődj olyanok véleményével, akik egy fűszálat sem tennének keresztbe érted, a pedofil gyerekgyilkosoknak kijáró gyűlölettel beszélnek rólad, és elvárják hogy éld úgy az életedet ahogy nekik tetszik!

Azt mondják az ember értelmes lény de itt a sok példa hogy mennyire fogékony a butaságra és a csordaösztönre!

Én személy szerint tisztellek mert vállalod az igényeidet. Nem gondolom, hogy válogatás nélkül feküdnél le mindenkivel. A szexhez sok szimpátia és vonzódás kell. Ha csak az igazihoz vonzódnál, akkor inkább lottózzál, mert annak nagyobb az esélye minthogy megtaláld a párod pármilliárd közül. Vagyis sok potenciális párod létezik. Gondolom akikkel összejöttél azok mind megfeleltek valamilyen szinten neked, de aztán mégsem volt olyan jó. Ne mentegetőzz, az élet így működik!

2011. márc. 21. 01:14
 27/32 anonim ***** válasza:
25%

tegnap 20:56

Már mi a francot szégyellsz rajta???? Jó volt, nem? Kinek ártottál vele? Senkinek! Örömet okoztál magadnak és a partnereidnek! Volt jópár szép és izgalmas órátok! Mi a rossebet szégyellsz ezen?!!! Azért szégyenkeznél mert páran azt állítják, hogy ez nem volt szép, hanem rossz dolog volt?!!! Ennyire ostoba vagy hogy ilyen könnyű bemesélni neked valamiről az ellenkezőjét, amikor tudod, hogy egyáltalán enm igaz?!!!

tegnap 23:40

Igen megkérdezi... És akkor mi van? Kevesebbet fogsz emberileg érni? Alávalóbb leszel? Nem ugyanaz a szeretni és tisztelnivaló kedves rendes lány leszel, mint előtte?!!

Ha a pasid ilyenből problémázik, akkor egy sekélyes barom akinek van még mit tanulnia emberségből és tiszteletből!!!!

2011. márc. 21. 01:23
 28/32 anonim ***** válasza:
33%
Ja és utsó kettő: 28F voltam aki tiszteli a női nemet, ellentétben más hímek, és emberek szégyeneivel!
2011. márc. 21. 01:25
 29/32 Joco901019 ***** válasza:
"Válogatós vagyok, most sincs partnerem" Nem tudom hogy vagy vele, de ha tényleg válógatós vagy akkor ez a szám nem stimmel. Mert 22 évesen 23 szexpartner nem egy válogatós lányra jellemző. Az hogy kinek mi a normális az egyéntől függ.
2011. márc. 21. 08:42
 30/32 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem azt, hogy valogatos ugy ertette, hogy azert gyult igy fel a szama azoknak akikel lefekudt, mert kapcsolataiban rajott, hogy nem ok az igaziak igyhat hiaba fekudt le veluk inkabb szakitott.

Nem szamit a mult, a jelen a lenyeg. Tanulj a multbol es lepj tovabb. ERtekeld onmagad.

2011. márc. 21. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!