Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 23 szexpartner.22 évesen az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 szexpartner.22 évesen az normális? 22/L

Figyelt kérdés
Válogatós vagyok,most sincs partnerem. Szexre sem kell akárki. Ha tőlem megkérdezni vki, felét mondanám.. soknak érzem. De nem tudom kinek mennyi???
2011. márc. 20. 20:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nagyon is sok. És ha levesszük azt a "néhány" rövid numerát, mégis hogy fért a többi a "kapcsolat" kategóriába? Bár lehet, hogy nálad az egy hét már kapcsolat... Nem lehetsz sem válogatós, sem igényes -önmagadra a legkevésbé -, ha 22 évesen már ekkora "tapasztalattal" bírsz.

Szerintem lassíts, mert mire megtalálnád az igazit, ki fogsz égni.

2011. márc. 20. 20:49
 12/32 anonim ***** válasza:
69%
én 19 éves vagyok,eddig 4 pasival voltam,ebből 1 kapcsolat volt 2 éves.. de én már a 4 miatt is szégyenlem magam...
2011. márc. 20. 20:56
 13/32 anonim ***** válasza:
66%

Soknak sok, de ha te jól érzed magad így, kellő diszkrécióval kezeled, és tényleg megválogatod a partnereidet, továbbá megfelelően védekezel, akkor én semmi kivetnivalót nem látok a dologban.

Nekem eddig 4 szexpartnerem volt, mind kapcsolatban.

20/l

2011. márc. 20. 21:07
 14/32 anonim ***** válasza:

4 szexpartnerem volt, mind kapcsolatban. ????

A 4 fiú akikkel szexuális kapcsolatot létesítettél azoknak volt barátnőjük és te voltál a szerető és csak szex volt avagy te voltál a barátnő és a barátoddal szeretkeztél azaz 20 éves korodra 4 fiúval volt párkapcsolatod?

Nem mindegy ám!

Első est..No comment!

második eset..teljesen rendben van és nincs benne semmi kivetnivaló!

2011. márc. 20. 21:10
 15/32 anonim ***** válasza:
48%
Kutyából sem lesz soha szalonna...
2011. márc. 20. 21:24
 16/32 anonim ***** válasza:
46%

Ez durva, szerintem minden vagy csak válogatós nem. Kb annyi idős vok mint te és kemény egynél tartok... én vagyok válogatós inkább.:D

Nézd hacsak minden partnered is, mondjuk 5 nővel volt már, az már több mint 100 embert jelent... Ergo ha még téged is választanálak ha férfi lennék, mert tegyük fel egyéb tulajdonságaidban értékes vagy, orvosi vizsgálat nélkül, bottal sem nyúlnék hozzád...

2011. márc. 20. 21:24
 17/32 anonim ***** válasza:
66%
A kur_válkodás sem bűn, csak néhányan nem szeretik. HA tetszik csináld, de ettől nem fog senki téged jobban szeretni. De ha a szeretetet te szexel szoktad helyettesíteni hát legyen. Nincs jogom senkit sem elítélni semmi miatt. Mivel én sem vagyok ártatlan bárány.
2011. márc. 20. 21:33
 18/32 anonim ***** válasza:
42%

A férfiak is megtehetik,akkor a nők miért ne?!Jól tetted hogy kiélted az életedet:))Ezt nem kell szégyellni.Te dolgod hogy kivel mit csinálsz.A szex egy természetes dolog,minden ember csinálja.Ez az ember életéhez tartozik.Ezzel nem ártottál senkinek sem,akkor meg nincs semmi probléma.

A pasik meg meg se szóllaljanak szerintem....mert ők mennem minden lyukra(tisztelet a kivételnek) akkor rájuk is lehetne mondani jópár dolgot de inkább no comment...

2011. márc. 20. 21:37
 19/32 anonim ***** válasza:
53%

Már megbocsáss, az sztem nem indok, hogy ő megteheti akkor én miért nem ez tök gyerekes érvelés.

Az még normális, hogy valaki a szexben éli ki a vágyait, de az nem hogy felszed egy pasit vagy felszedeti magát 2-3 hónapig együtt van kefélnek valahányszor és utána csak úgy dobja az furcsa, ha egy éjszakások a kalandok akkor meg pláne.

2011. márc. 20. 21:41
 20/32 anonim ***** válasza:
74%

Azért bírom a Férfiak ledegradálását.

Nekünk Férfiaknak magunktól is van annyi eszünk, hogy akinek 23 partnere volt és Férfi az feltehetöen 23 Férfival szexelt, kamatyolt, reszelt, pumpált, hegesztett, dugott, kefélt kinek hogyan tetszik.

Ebböl adódóan pontosan tudjuk, hogy sok Férfi csak arra hajt, hogy egyszer beverje a lompost és csá!

Söt!!! Itt az oldalon is sok kérdéssel szembesülünk, ahol a herceg fehérlovon vágtája közben csak belógatta és lelépett, szegény kis királylányok meg itt sírnak.

Közel sem vagyunk olyan primitívek, ahogy beállítotok minket.

2011. márc. 20. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!