Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más lány is csinálta ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lány is csinálta ezt oviban? :O

Figyelt kérdés

más lány pl csókolozott egy másik lánnyal óvodában?...

vagy nálunk volt ez elterjedt?:D

2011. márc. 20. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Vagy 2 éve mentem utaztam Pestről haza vagy már vissza nem tudom, vonattal és volt egy kisiskolás csoport is a vagonban, én nem láttam csak az egyik gyerek elmesélte a tanárnőjüknek mert az ült egy fülkében velem meg pár másik gyerekkel hogy az egyik kissrác elővette a himbilimbijét a fülkében, és minden lánynak odanyomta úgy nagyjából jó helyre, aztán leült és kiverte. Én úgy elsős formájúaknak néztem őket. Áldom az eszem hogy nem tanárnak tanultam.

26 ff

2011. márc. 20. 23:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Az ovisoknak még sokkal kevésbé vannak szexuális előítéleteik, így szabadabban kielégíthetik kíváncsiságukat és élvezhetik a testi örömöket.

Két kislány simán csókolózhat. Ez gyakori dolog. Ahogy a maszti is.

Egy óvónő tapasztalata: a 32-es csoportban 15 kislányból 8 maszturbált a délutáni alvás alatt.

2011. márc. 21. 02:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Gyakori az is, hogy egy kislány mutogatja a punciját a fiúknak a fiúk meg a fütyijüket.
2011. márc. 21. 08:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Az egyik legjobb barátom egy fiú volt az oviban, és bakarta rakni a füyijét "oda" egy lánynak. Aki meg is engedte, én meg végig nézhettem. De végül is nem tudta berakani, akkor nem is értettük miért, de most már vágom, fel sem állt neki. :D És nem csúszott be. :D

Hát, erre így visszagondolni elég gáz. :D

Amúgy a sráccal azóta is jóban vagyok. :)

20/N

2011. márc. 21. 13:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Én az ovis "csajommal" már nagyba smároltam.:DDD meg mutogattuk egymásnak.
2011. márc. 21. 16:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!