Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lány is csinálta ezt oviban? :O
más lány pl csókolozott egy másik lánnyal óvodában?...
vagy nálunk volt ez elterjedt?:D

én azt olvastam valahol,hogy a gyerekek szoktak maszturbálni is de nem tudják hogy ez az, csak jól esik nekik és ezért csinálják. de nem szabad rájuk szólni mert az nem vezethet semmi jóra, mert később bűnnek fogják érezni a maszturbációt.
viszont nálunk is valami ilyesmi ment. csak ott lány lánnyal volt.:O

óvodában mi majdnem szexeltünk is...
16F
2.:
már szinte az ment nálunk is..

Ez igy igaz, ahogy leirtad, en is lattam mar 3 evest maszturbalni, es nem szabad rajukripakodni, csak megkerni oket, hogy ezt maganyos tevekenysegkent gyakoroljak, vagy, ha meg nagyon kicsik, egyszeruen elterelni a figyelmuket.
Sokan bele sem gondolnak, mivel kell nekunk szembenezni az oviban...
3.vsz.:hát olyat én is csináltam:D sajnos rám rámszóltak és tényleg igaz az hogy nem szabad rájuk szólni...
4.vsz: sok emlékem van nekem is az ovis éveim alatt, szóval ez igaz. sok türelem kell hozzá.

Én semmire sem emlékszem az oviból. :D
Mondjuk eléggé fura, hogy kislányok egymással csókolózzanak, de ez is olyan dolog, mint a fent szóba került maszturbáció: megtiltani nem kell és nem is szabad szerintem.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!