Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más lány is csinálta ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lány is csinálta ezt oviban? :O

Figyelt kérdés

más lány pl csókolozott egy másik lánnyal óvodában?...

vagy nálunk volt ez elterjedt?:D

2011. márc. 20. 19:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
En nem, de en ovoneni vagyok, es egy kisfiu es egy kislany azt jatszottak a multkor, hogy ok kismacskak, es nyaldostak egymas arcat, majd egymas nyelvet. MIre en felkiabaltam, hogy azert ezt ne, ok meg neztek, mert nem ertettek, mi rosszat tettek. Hat :S Olyan fura volt. Ok meg kisgyerekek!
2011. márc. 20. 19:54
 2/15 A kérdező kommentje:

én azt olvastam valahol,hogy a gyerekek szoktak maszturbálni is de nem tudják hogy ez az, csak jól esik nekik és ezért csinálják. de nem szabad rájuk szólni mert az nem vezethet semmi jóra, mert később bűnnek fogják érezni a maszturbációt.

viszont nálunk is valami ilyesmi ment. csak ott lány lánnyal volt.:O

2011. márc. 20. 19:55
 3/15 anonim ***** válasza:

óvodában mi majdnem szexeltünk is...

16F

2011. márc. 20. 19:57
 4/15 A kérdező kommentje:

2.:

már szinte az ment nálunk is..

2011. márc. 20. 19:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, és maszturbáltam oviban, de tényleg nem tudtam, mi az. Csak jólesett. Többet maszturbáltam, mint most, de komolyan.
2011. márc. 20. 20:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez igy igaz, ahogy leirtad, en is lattam mar 3 evest maszturbalni, es nem szabad rajukripakodni, csak megkerni oket, hogy ezt maganyos tevekenysegkent gyakoroljak, vagy, ha meg nagyon kicsik, egyszeruen elterelni a figyelmuket.

Sokan bele sem gondolnak, mivel kell nekunk szembenezni az oviban...

2011. márc. 20. 20:01
 7/15 A kérdező kommentje:

3.vsz.:hát olyat én is csináltam:D sajnos rám rámszóltak és tényleg igaz az hogy nem szabad rájuk szólni...

4.vsz: sok emlékem van nekem is az ovis éveim alatt, szóval ez igaz. sok türelem kell hozzá.

2011. márc. 20. 20:04
 8/15 Neji ***** válasza:
100%
Bár én fiú vagyok,én csak mutogattam lányoknak meg ők is nekem xD
2011. márc. 20. 20:58
 9/15 anonim ***** válasza:

Én semmire sem emlékszem az oviból. :D

Mondjuk eléggé fura, hogy kislányok egymással csókolózzanak, de ez is olyan dolog, mint a fent szóba került maszturbáció: megtiltani nem kell és nem is szabad szerintem.

2011. márc. 20. 21:30
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát, mi egymással nem csináltunk semmit, de én is maszturbáltam, az óvónők persze nem nézték jó szemmel, meg otthon a család se megfelelően reagálta le, és még most 22 évesen is rettentő frusztrált vagyok, ha csak szóba kerül a szex...
2011. márc. 20. 22:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!