Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagy hülyeséget csináltam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés

Buta módon elültettem a párom fejében a hármas gondolatát (2L+F). Lehet ez káros hatással a későbbiekben a kapcsolatra?

Történt ugyanis, hogy -lányként- egyszer belém bújt a kisördög és elkezdtem kérdezgetni a páromat, hogy szeretne-e ilyenben részvenni, elmondtam, hogy miket csinálnánk. Tudja azt is, hogy mennyire izgatott ez a téma, aminek testi tünetei is voltak... Ez a mai napig így is van.

Viszonylag fiatal párkapcsolatról beszélünk és nagyon-nagyon szeretjük egymást, őszinte kapcsolat van közöttünk, ezt követően én visszakoztam is, hiszen más elképzelni, hogy mennyire izgatna, a dolog, mint hogy látom őt mással kefélni. Ráadásul féltékeny típus vagyok... az voltam rá az elején amíg kialakult bennem a bizalom, hogy nem kacsingat más felé.

Mostanában azonban hetente megemlíti a dolgot egy apró célzással. Beszéltem neki a félelmeimről, de azt mondja, hogy nem lenne semmi baj, engem szeret és ezen ez sem változtatna. Mivel ismerjük egymás szinte minden gondolatát, tudom is, hogy komolyan gondolja. Ám mivel számra is ismeretlen dologról van szó, benne is megváltozhat valami. Ha mégsem lenne így, lehet, hogy az én érzéseim változnának meg, hiszen látom, hogy megcsalt (ha a beleegyezésemmel is).

Kezdjek el félni vagy bízzak benne, hogy nem ébred fel benne a vágy és hagy mindent hátra? Hiszen alapjában véve sok férfi álma ez, ha nem is valósítja meg soha.

23L

2011. márc. 20. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem próbáld meg lebeszélni a dologról mert meginoghat a kapcsolatotok azután miután megteszitek!
2011. márc. 20. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én csak nyitott kapcsolatban javasolnék ilyesmit, ha 2 embernek komoly tervei vannak egymással, közös jövőt szeretnének, közös életet, nem hiszem, hogy ez belefér. Bármennyire izgató is, addig kell kiélned magad, amíg még nincsenek komoly tervek. Ezt gondold át szerintem. Én nem tudnám végignézni ahogy az akit szeretek "megcsal" de hát ez egyénre válogatja. Viszont szerintem valószínű, hogy egy ilyen dolog megváltoztatja a kapcsolatot.
2011. márc. 20. 19:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt már egyszer kiírtad. Mi nem volt elég?
2011. márc. 20. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!