Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(lent) ezek szerint en 4 eves korom ota. Ti miota masztiztok?
Figyelt kérdés
négy éves korom ota csinalom hogy hason fekve dorzsolgetem magam kozben ritmusra hillamzok a testemmel csupan elvezetbol. de ez egy nagyon intenziv mozgas alt. 2-3 percig birom. ez normalis?
es ti hogyan csinaljatok, milyen pozban, mennyire vetkoztok le, megy alatta zene, meddig csinaljatok foleg 20 alattiak?
szimpla kivancsisagbol koszi a valaszokaat!
15/L
2011. márc. 20. 19:40
11/12 anonim 

válasza:

Kiskoromban sokszor fogdostam a brét, de igazi maszti csak 13 éves koromtól volt.
A kérdezőnek: el is élveztél már kiskorodban?
12/12 anonim válasza:
Teljesen normális :)
Én is 7 évesen kezdtem!
Anya egyszer meg is látott. Szerencse még amikor kissebb voltam :)
Most már rendszeresen csinálom és el is élvezek.
Nincs ebben semmi rossz!
De hidd el, fiúval sokkal jobb ;)
15/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!