Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(lent) ezek szerint en 4 eves korom ota. Ti miota masztiztok?
négy éves korom ota csinalom hogy hason fekve dorzsolgetem magam kozben ritmusra hillamzok a testemmel csupan elvezetbol. de ez egy nagyon intenziv mozgas alt. 2-3 percig birom. ez normalis?
es ti hogyan csinaljatok, milyen pozban, mennyire vetkoztok le, megy alatta zene, meddig csinaljatok foleg 20 alattiak?
szimpla kivancsisagbol koszi a valaszokaat!
15/L

Emlékszem én is voltam ilyen 6-7 éves mikor előszőr csináltam a párnámmal :D. Ugyanúgy mint te.
Korán kezdtem.:D Azóta is szoktam úgy csinálni.
Nem megy alatta zene, csak félig öltözködöm le.
18l

ugyanez vagyok,csak én az ágyat dugtam.
24/ff

Én tudat alatt 7 éves korom óta :D
Amúgy igen, normális:D
És én fekve, nem vagyok levetkőzve csak benyúlok a nadrágomba, nem megy alatta zene

Én az oviban kezdtem...míg jó gyerekek csucsultak pihenő idő alatt, én a takaró alatt "játszottam"
Aztán egy darabig nem csináltam. Nyolcadik körül kezdtem párnázni. Eleinte fel sem fogtam mit teszek, csak örömet szereztem magamnak. Szüleim egyszer rajta is kaptak. Anya elmagyarázta, hogy ezzel semmi baj nincs, csak legyek diszkrét, és ne szokjak rá. (ok akkor valahogy máshogy mondta de ez volt a lényeg)
Amúgy teljesen normális. Csak sok szülő kap frászt ha meglátja, hogy a kislánya ilyet csinál. Ilyenkor sokszor jön a "többet meg ne lássam" amivel igazából ártanak a gyerek későbbi szexualitásának.

Ez a normális és teljesen természetes egészséges szexuális fejlődésed szerves része! Ezen nincs mit szégyellni! Mindenki így csinálta eddig is! Ez kell ahhoz hogy megismerd a tested és érett felnőtt nővé válhass.
Bár én tudnék mutatni más technikákat is. ;)

én is kb ovis korom óta masztizok már, mondjuk akkor fogalmam sem volt még arról, hogy mi is az.Most már tudom :D
12 L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!