Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes a pasikat kihasználni vagy tűrjük hogy ők használjanak ki?

és megint csak... "?"
Ez nekem szól? Mi a problémád az irományommal?
így elolvasva a véleményeket persze nem mindenkivel értek egyet és néhányan félre is értettetek de!
a bányarémhez annyit fűznék hogy ne magadból indulj ki, mert ha meglátnál valószínű, hogy leesne az állad.. ;) és nagyon nem tetszik hogy ilyen előítéleteid vannak.
a többire pedig... én nem utálom a férfiakat, sőt! de attól ez a kérdés még jogos, mivel gyakori ez a helyzet. Csak véleményt kértem, nem valami "háborúról" van szó! :)
"Ha nincs emberség valakiben az ne várjon emberséget másoktól, aki megaláz egy embert kapja vissza az élettől és ne sírjon hanem vállalja a tetteiért a következményeket!!"
Ez sajnos így van, és én vállalom is....

Kedves kérdező!
Én tuti nem hordalak le, már csak azért sem, mert eléggé egyetértek a mondandóddal. Ha nem baj, leírnám én is a történetemet, nem lesz túl hosszú.
A lényeg, hogy mindig is kedves, aranyos lány voltam. Mindenkivel. Voltak kapcsolataim, a szakítás mindig érhető okokból volt, volt olyan is, amit én csesztem el. Igen ám, de nyáron megismerkedtem egy sráccal, akinél első alkalommal olyat éreztem amit még soha, senkinél. Gondoltam magamban végre kaptam egy olyan pasit, amilyenre vágytam. JAA, de hogy nem bír ellenállni az ösztöneinek és megcsal egy este alatt nem tudom hány csajjal? És utána még ő szakít velem, szakítás után pedig még tovább játszik? Hát persze. Ezen a ponton döntöttem úgy, hogy vége a jópofizásnak meg a kedveskedésnek. Mostantól én tartom kezemben a férfiakat, nem ők engem. Ennyi.
Ja és mielőtt valaki rákezdene, el lehet hinni, hogy rohadtul nem vagyok bányarém. ;):)
Na, például én ezt a fentebb említett illetőt még egyszer nagyon alaposan meg fogom szívatni, mert ez, amit velem szemben művelt, egyszerűen undorító volt. Ja, és ennek már fél éve, persze azóta se változott semmit, mindenkinek csapja a szelet. Na majd meglátjuk. :):):)

Azért a 'kezemben tartom a dolgokat' és a 'kihasználás' között van különbség.
Az előbbi azt jelenti, hogy nem engeded, hogy kapcaként bánjon veled, kiállasz az érdekeidért, van benned tartás.
A kihasználás meg az, amikor csak nyerészkedésből vagy együtt valakivel, hogy pénzelje a ruháidat, legyen szex, elvigyen vacsorázni stb. de te nem érzel iránta különösebben semmit, csak eljátszod, viszont a srác fut utánnad mert szerelmes.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!