Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Érdemes a pasikat kihasználni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes a pasikat kihasználni vagy tűrjük hogy ők használjanak ki?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 16:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Na azért álljon meg a menet.

Először is, lehet hogy csalódott vagy, de egy párkapcsolat arról kellene hogy szóljon, hogy szereteből vagytok együtt. Ez nekem nem fér össze a kihasználással egyik féltől sem.

Másodszor is. Egy feminista nem a férfiakat utálja hanem a szexistákat. Szexista lehet nő is, férfi is. A parasztságot nem a nemek mellé adják mint bónusz. A társadalmi normák előre meghatározott szereotípiákba szorítják az embereket. Ha pl. valaki azt feltételezi, hogy az "Igazi Férfi" a tévé előtt sörözve nézi a focit, tapló, gyúrni jár stb. az ugyanúgy szexista, és pont a feministák és a genderkritikusok fogják leugatni.

Valamint nem hiszem hogy a leszbikusokkal jobban járna, hiszen mint a fennt mellékelt példa illusztrálja egy nő is tud pont olyan szemét lenni mint egy férfi.

Csak gondoltam tisztázzuk.

2011. márc. 20. 17:07
 12/26 anonim ***** válasza:

17:07

"Egy feminista nem a férfiakat utálja hanem a szexistákat. Szexista lehet nő is, férfi is."

Egy feminista azt hangoztatja hogy a férfiak a hibásak azért mert nincs egyenjogúság. Tehát őket utálja (mint a kérdező).

"A parasztságot nem a nemek mellé adják mint bónusz."

Ez igaz.

"A társadalmi normák előre meghatározott szereotípiákba szorítják az embereket."

Az is sztereotípia hogy az összes férfi kihasználja a nőket...

2011. márc. 20. 17:47
 13/26 szamóca. ***** válasza:

"Egy feminista azt hangoztatja hogy a férfiak a hibásak azért mert nincs egyenjogúság. Tehát őket utálja (mint a kérdező)."

ez nem igaz. a feminizmus nem erről szól. eredetileg szó sincsa férfiak utálatáról, hibáztatásról, ez már csak egy elkorcsosult modern értelmezés.

2011. márc. 20. 17:50
 14/26 anonim ***** válasza:
tűrjük hogy ők használjanak ki?....Igen tűrjed, hogy ők használjanak ki, mert gondolom neked is az Alfa hím kell a 20 millás BMW-vel meg a kigyúrt izmaival na meg a nagypof#jú beszólásaival, aki meg nem 2 méter magas meg 120 kg tömény izom és csak egy szerényebb kocsival jár azt le sem sz#rod..meg röhögcsélsz a hü.ly.e pics# barátnőiddel, hogy ez meg az a szánalom pasi rád mert nézni bezzeg az alfa hím józsitól meg nedves a bugyi aki téged le sem sz#r...na akkor b#zd + és tűrjél.
2011. márc. 20. 17:57
 15/26 anonim ***** válasza:
?
2011. márc. 20. 19:02
 16/26 anonim ***** válasza:

17:47:

A társadalmi berendezkedés nyilván az egész társadalom hibája, hiszen mindannyian napi szinten részt veszünk benne. Férfiak, nők egyaránt. Csak azért van ez ami van mert mindenki részt vesz benne. Ha azonban a káros szterotípiák megkérdőjeleződenk, az segít a társadalmi nyomás enyhülésében.

Attól még, hogy szólok ha kirekesztő vagy inkorrekt dolgokat mondassz még nem utállak. Pláne nem kategórikusan a férfiakat. Azért is szólok, ha valaki nyelvtanilag hibásan ír, de ne legyünk már olyan gyerekesek, hogy ebből rögtön az következik, hogy vele személyesen van problémám.

És azért remélem látod hogy a patriarchális társadalmi berendezkedés szeretotípiái nem csak a nőket szivatják meg. Lásd:

"...mert gondolom neked is az Alfa hím kell a 20 millás BMW-vel meg a kigyúrt izmaival na meg a nagypof#jú beszólásaival, aki meg nem 2 méter magas meg 120 kg tömény izom és csak egy szerényebb kocsival jár azt le sem sz#rod..meg röhögcsélsz a hü.ly.e pics# barátnőiddel,.."

2011. márc. 20. 19:30
 17/26 anonim ***** válasza:
Háááát... Nem tudom, de szerintem egészséges gondolkodás esetén ilyesmi nem fordul meg az ember agyában. Egyáltalán: miért is kellene bárkinek kihasználnia bárkit? És miért használná ki "a" férfi "a" nőt? Egyébként sincs olyan, hogy "a" férfi, meg "a" nő, csak Józsi bácsi van, meg Mari néni, meg Jenőke, meg Kármenka stb. A lényeg az, hogy általánosítani nem lehet, nem is érdemes. Egy-egy "férfi" vagy "nő" (szándékosan tettem idézőjelbe ezeket a szavakat) kihasználhat ugyan egy másik embert, de úgy általánosságban nem lehet mondani, hogy bármelyik nem is kihasználja a másikat. Amúgy meg amondó vagyok, akit kihasználnak, az meg is érdemli, hogy kihasználják, mert annyi esze van. Az ilyennek valószínűleg nem terjed túl a gondolkodása olyan dolgokon, mint "a társaságban mutogatható nőstény az oldalamon, kutyalánc a nyakamban, lekezelő stílus" vagy "jó sok pénz, a fenekem alatt luxuskocsi, kigyúrt, izomagyú embör mellettem". Az éremnek mindig két oldala van, és ha valakit kihasználnak, akkor mindkét fél hibás, hiszen ha az egyik fél nem hagyja kihasználni magát, akkor a másik félnek esélye sincs ilyesmire. Persze ehhez túl kell lépni a felszínességen, és meg kell válogatnunk, hogy kivel lépünk szorosabb kapcsolatra.
2011. márc. 20. 20:11
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

17:57!!!

Elhiszem, hogy ideges vagy a sok kis buta pics@ra, de ilyen mentalitással ne álmodj értelmes partnerröl.

Nézd meg mit írtál, ez egyszerüen szánalmas és undorító.

2011. márc. 20. 21:36
 19/26 anonim ***** válasza:

Valóban kissé alpárian sikerült megfogalmaznom a mondandóm!

Sokszor láttam már olyat, hogy a rendes fiút aki tényleg a lelkét kitette a hölgyért( mert az biztatta!) kihasználtak és becsaptak..közben pedig a "macsó" köztudottan rengeteg lányt kihasználó fiút választották azzal a címszóval, hogy majd mellettük megváltozik(?) és majd minden olyan jó lesz!

Természetesen a többi fiút( akik testi adottságaikból kifolyólag nem rendelkeztek olyan tulajdonságokkal és háttérrel mint a "lányok álma" fiatalemberek nyíltan lenézték ezek a hölgyek és éreztették velük a megvetésüket és felsőbbrendűségüket, hiszen nyilvánvaló, hogy szerintük( aki nem a lányok álma az nem is ember és nincsenek érzései) szóval miután nyilvánosan megalázzák, semmibe veszik, kihasználják a "rendes és tényleg jó lelkű fiúkat" játszva a elérhetetlen istennőt a "lányok álma" fiatalemberektől elájultak és hirtelen mód kezes báránnyá váltak( nem számított a női büszkeségük, a nagy eszmék mi szerint a fiú hódítsa meg a lányt..első szóra ugrottak a napbarnított mit tudomén milyen férfi ideáljuknak megfelelő fiú szavára.....aki természetesen kihasználta és semmibe vette őket ahogy ők tették ezt a "rendes ám testi adottságai miatt lesajnált udvarlóikkal bele sem gondolva, hogy vajon az a fiú mit érezhet amikor nyilvánosan körbe röhögik, (mert szegény nem 190 cm ..teszik mind ezt a 160-170 cm magasságú lányok, mert mit tudom én milyen elborult ideákat kergetnek a hölgyek)

aztán ide irkál/irkálnak hogy kihasználták őket és minden fiú szemét!

Ha nincs emberség valakiben az ne várjon emberséget másoktól, aki megaláz egy embert kapja vissza az élettől és ne sírjon hanem vállalja a tetteiért a következményeket!!

2011. márc. 20. 21:49
 20/26 anonim ***** válasza:
és megint csak... "?"
2011. márc. 20. 22:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!