Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok szexpartnert neten?
Figyelt kérdés
Válogatok,mert van igényem,kapcsolatom ezért nincs, de unom már az alkalmi dolgokat. Állandó partnert szeretnék.
21 L
2011. márc. 20. 01:19
1/8 anonim válasza:
annyit ne válogass itt vagyok...
2/8 anonim válasza:
Állandó partnert szeretnél,ha csak szexre ha másra,én a netet egyáltalán nem ajánlom.Itt már tényleg csak a legszerencsétlenebbekkel találkozhatsz.Válogass tovább,legyenek meg az igényeid,és ne add magad oda könnyen,akkor megtalálod a neked való partnert.Sok sikert kívánok hozzá!
23F
3/8 anonim válasza:
kuldj egy privi uzit, a kepeddel,es megdumalhatjuk
5/8 anonim válasza:
most tök komolyan: adultfriendfinder.com de van .hu azt nem ismerem
6/8 anonim válasza:
Jöhet ide is egy privát képpel és megbeszélhetjük a dolgokat !!
7/8 anonim válasza:
Azt nem tudom. De itt a gyk-n csak szájal a banda. Ha mégis van ígéretes Győr környékén nyugodtan küldd hozzám....
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__14..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!