Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Tetszettetek már Rendőrnek? Ha igen akkor hogyan próbálkozott .
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 00:12
1/12 anonim válasza:
mint a filmekben nem? megállítja gyorshajtásért és udvarol miközben 3 teherautónyi vegytiszta kokain szállítmány elmegy mellette.
(family guy lol)
2/12 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem ! : ) mert úgy néz ki én bejövök egynek...
2011. márc. 20. 00:15
3/12 anonim válasza:
Kérdezd csak meg Zsanettet!? :D
4/12 A kérdező kommentje:
Hmmm nem értem miért írtok ide ha nem tudtok egy értelmes választ írni...Zsanett biztosan tetszett nekik ha megerőszakolták :)
2011. márc. 20. 00:22
5/12 anonim válasza:
De mi ebben a baj? Ha nem tűzoltó akkor nagy baj? Vagy ha nem milliomos az a baj? Mi a baj a rendőrrel? Nem fog megbűntetni? Nem értem mi a baj-.-" Ők is emberek és lehet jobb mint te.
6/12 anonim válasza:
Semmi különös. Egy szórakozóhelyen elhívott táncolni, aztán elkísért a buszmegállóig, közben meg ismerkedtünk.
7/12 A kérdező kommentje:
Úgy ismerkedtünk meg hogy feljelentést tettem mert megfenyegetett engem egy illető . És ilyesmiket mondott nekem a faszi hogy szeretek-e szexelni ... meg hogy ha van most egy lehetőségem ne hagyjam ki mert megbánom ... nem tudom lehet kiakart forgatni..
2011. márc. 20. 00:28
8/12 anonim válasza:
Vagy félre értetted. "szeretek-e szexelni" azért kérdezte, hogy te provokálod a feljelentőt vagy sem. "van most egy lehetőségem ne hagyjam ki mert megbánom" lehet, hogy a feljelentésre mondta, te meg félre értetted. Hú hát ezek aztán bejösz nekem dumák a rendőrörsrőlXD
9/12 A kérdező kommentje:
Nem a feljelentésről beszélgettünk már : ) nem civilbe volt már ... és tudja hogy nem én produkálom mert bevittem a bizonyítékokat ... !! Sok minden elhangzott még... szerintem a gázsprémet is elvehette volna ha akarta volna de szerintem bejövök neki
2011. márc. 20. 00:43
10/12 anonim válasza:
Akkor bejösz neki. Csak kérdés neked bejön e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!