Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha valaki lefekszik az ex pasijával?

Figyelt kérdés

Volt egy pasim elég komoly volt a dolog..ő volt az első komolyabb kapcsolatom! de még fiatalok vagyunk.. nemrég beszéltünk és hát nagyon kívánjuk egymást.. én igazából picit többet szeretnék.. mondtam is neki hogy ahoz azért járnunk is kéne hogy sex legyen és ő mondta hogy ő abban is benne van.. de most az a lényeg hogy leakarunk egymással feküdni! Nagyon jo volt vele a sex.. meg ha össze is jönnénk úgy érzem hogy neki a legfontosabb dolog ebben az egészben a sex lenne..szerintetek ku*vás lenne ha megtenném??

már nagyon kívánom! Ja és teszem hozzá ő volt a legelső akivel lefeküdtem.

2011. márc. 19. 22:30
1 2
 1/11 anonim válasza:
Azt, hogy vagy még nem heverte ki a szakítást, vagy még nem talált mást...
2011. márc. 19. 22:33
 2/11 A kérdező kommentje:
volt már azóta sok b.nője!
2011. márc. 19. 22:34
 3/11 Futurare ***** válasza:

Ő legyen az utolsó is...

Igen, kßrvás lenne!

Nem sex, hanem szex.

2011. márc. 19. 22:34
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

szerintem meg nincs benne semmi...miért ne? egészségetekre

ezzel most kinek ártotok? miért ne érezhetnétek jól magatokat?

2011. márc. 19. 22:51
 5/11 A kérdező kommentje:
csak hát én nem vagyok olyan csaj aki csak úgy lefekszik valakivel.. de most nekem is jol esne főleg vele mert vele nagyon jo volt a szex.
2011. márc. 19. 23:11
 6/11 anonim ***** válasza:
35%
Igénytelen és szánalmas. Inkább zárd le ezt a kapcsolatot teljesen, és koncentrálj az újra, ne a múltba tekingess vissza.
2011. márc. 19. 23:13
 7/11 A kérdező kommentje:
hm csak az a baj hogy nem is találok már egy normális fiút sem.. mindegyik csak arra megy.. és már igazából nincs is kedvem egy új kapcsolathoz.. :S
2011. márc. 19. 23:29
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

Ennyire ostoba tyúk vagy hogy mások fotelből adott véleménye miatt okozol magadnak lelkiismeret furdalást!?

Már mi a rákért lenne ez qurvás vagy elítélendő? Te hülye vagy? Azzal fekszel le akivel akarsz! Senkinek semmi köze hozzá! A te életed, a te vágyaid, a te dolgod!!!

Normális felnőtt emberek le szoktak feküdni egymással!

És akkor mi van, ha volt kapcsolat? Mitől más az? Csak jobban ismeritek egymást!

Ha kívánod tedd meg és ne hallgass olyan szánalmasan hülye véleményekre, mint némelyik eddigi!!!

2011. márc. 20. 00:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Előfordult már mással is.

Nem igazán hallottam arról, hogy valakinek nagyon rosszul esett volna, vagy megbánta volna - ha amúgy jóban vannak.

2011. márc. 20. 03:01
 10/11 anonim válasza:
ne...
2011. márc. 20. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!