Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 2 éve vagyok együtt a párommal és nem igazán jó a szex. Mással még egyikünk sem volt! Mit tehetnénk? Egyébként a nyelves csók sem jó vele.

Vannak ugye tapasztalt emberek akik okosan büszkélkednek a tapasztalataikkal. Én friss jogsival jobban vezettem az autót, mint egy sok évvel tapasztalt, na ennyit ér a tapasztalat. Hiába van sok emberhez viszonyítása, ha nem tud elérni semmit se. Nem az teszi az embert tökéletesebbé, hogy minnél több és több partner, ez hülyeség. Érteni is kell hozzá vagyis amit csinálsz nem ész nélkül! Tehetséget nem tapasztalatból lehet nyerni. De itt segítő kezet úgy se találsz, hanem csak megmondom embereket:)
Ha az utolsó linkről letöltötted és megnyitnád a fájlt ezt be kell másolnod: sylar01
Remélem letudod tölteni, jó olvasást:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.

tegnap 10:32
Akkor várjatok tovább, a szex és izgalom mentes kapcsolat úgyis halálra van ítélve!
Se a nyelves csókkal se mással nem tudtok mit kezdeni HA NEM IZGAT!!!!!!
Ez olyan hogy mit tudjak csinálni, hogy megszeressem a paradicsomlevest!! Semmit! Ami nem működik az nem működik!
Különben is mit imádtok egymásban, ha a kémia nem működik?! A szex az egyesülés, és az együtt érzés, szeretet, szerelem legmélyebb formája ha szeretitek egymást. Ha ez nincs, akkor hogy lehet imádni egy párt?
Szerintem egy év nem sok idő. Én pl szivesen felajánlanám hogy gyakorlom veled a nyelves csókot és atöbbit, hogy legyen viszonyítási alapod, és hátha új érzéseket hoz elő, de a jelenlegi pároddal többet nem tehetsz!

"Ez olyan hogy mit tudjak csinálni, hogy megszeressem a paradicsomlevest!! Semmit!"
Utáltam a májat most megeszem. Szeredtem a gombát most utálom! Te kib*szott makacs lehetsz aki úgy viselkedhet mint egy kis óvodás. Amit nem szeretsz azt nem is fogod soha. Mint egy óvodás:) Te aztán lehetsz igazi férfi:S Mindenre van megoldás, nem elfutni kell mert besz*rtunk. Semmivel nem lesz jobb, ha tapasztalatokat fog gyűjteni. Rengeteg tapasztalt ember van és mind képtelen egy komoly kapcsolatraXD Szánalmas, hogy ilyen emberek vannak:) Amint 0 fok van már jajjgatnak mert fáznak, bezzeg régen minusz 20 fokban dolgoztak kint. Na így viselkednek egyesek a szexben is. Ha már nem jó akkor fussunk, dugjunk, majd csak zátonyra futunk, igaz? Szerezetek be egy gps-t:)

A gombát mindig is szeretted ha most megeszed csak nem hitted el vagy nem akartad beismerni.
Ez nem a megfutamodásról szól te nagyonhülye! A szex sosem fog jó lenni a csajnak, ha ugyanez marad a felállás, márpedig az nem fog változni, mert ide jóval nagyobb változás kéne mint amekkora kivitelezhető!
A te gondolkodásod szánalmas miszerint akkor is ki kell tartani valami mellett ha vége! Olyan ez mintha az öreg halott nagyanyádat nem temetnéd el hanem beültetnéd a kanapéra tévézni, meg reggelinél elé is tennél tányért, és folytatnál mindent amit addig.
A jó szex minden boldog párkapcsolat alapja!!! Tagadhatod és lesorolhatod a szexualitást, de akkor nem igazad lesz csak ostoba leszel felfogni a valóságot! A világot a szex mozgatja és nem azért mert az olyan huszadrangú marhaság lenne!!!
Mindennél van egy határ ami után már felesleges hajtani mert úgysem lesz jobb! A csaj már rég túl van azon a határon! Vagy tán nem tudsz olvasni?! A nyelves csók se jó neki! Pedig az az egyik legkisebb legalapabb érintkezés egy kapcsolatban!

tegnap 20:23
Primitív egy állat lehetsz az már biztos, és ha ennyi baromságot tudsz csak írni akkor simán több élet atapasztalata van bárki másnak rajtad kívül! A jó szex igenis alap de majd magad is rájössz amikor a párod férrekúr, mert unja a műsort! Na persze a hozzád hasonló idealista gyökereknek lehet ezt magyarázni, mert úgysem fogja felfogni, aztán majd jól pofára esnek! De lehet hogy olyan láma leszel, hogy sosem derül majd ki, hogy megcsaltak. Te meg majd jól elleszel a kis világodban, hogy milyen jól megvagyunk mert kötődünk egymáshoz.
Nem csak az ostobaságod szánalmas de az érvelésed is, mert értelmes gondolatokra utaló mondataid még eddig nem voltak!

tegnap 20:37
Én nem abban mérem egy ember értékét, hogy hány kapcsolata volt ezelőtt!!! Ez engem nem érdekel! Kicsit sekélyes a gondolkodásod, nem gondolod?!

Akkor most ki kell, hogy ábrándítsalak te.....:) Te megkérdezed a casajodat "szeretsz?" ő azt feleli "nem csak jó dugni" Aztán mecsal mivel a szex az alap. Miből gondolod, hogy a szex menti meg a kapcsolatot? Mondok neked egy jó hasonlatot:) Ha az alma egy pasi, mint pl. te, és ha a csaj szeretne egy olyan almát amivel jól lakhat egyből vagyis egy jó szexet, mivel "alap". Szerinted hánny almát kell megkóstolnia, hogy találjon olyan almát? Folytatom...Szerinted amikor egy csaj jól lakott almával utána nem fogja csábítani egy szép nagy alma amivel újra jól tud lakni? Ha ránéz egy másik almára amelyik csábítóbb? Amelyiken látszik, hogy nagyon édes és jól tud vele lakni? Aki így keres almát azt könnyen elkapja a vágy hogy másikat is megkóstolja. Ha valaki úgy választ almát, hogy megtetszik neki egy bizonyos alma, megszereti annélkül, hogy tudná milyen és azt választaná vagyis nem a szex az alap. Szerinted érdekelni is fogja, hogy a másik alma milyen? Hm? Szerintem, ha én úgy választok almát, hogy nekem másik nem kell akármennyire jól lehet vele lakni egyetlen almától akkor nem kell másik alma akár hogy virit:) Vagyis téged könnyebben fognak megcsalni:) Sajnálak, de ez van:) Engem már próbált átverni lány, de nem sikerült neki:) simán megbukott:D De még mindig nem világos:
Ha a házastársi kapcsolat alapja a szex:
a házasság könnyen „fölborul” és „beázik”, ha fújják a „szelek” és veri az „eső”.
De ha a szex a helyén van a házasságban, és a házasságnak maradandó,
szilárd alapja van: a házasság állja a „szeleket” és nem „ázik be”
Ez egy idézet, ha nem esett le:) Neked egyetlen értelmes érved nincs:) Hát hallgatlak:) Egy tudatlan vagy, elmehetsz a tapasztalataiddal, mert hasztalanok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!