Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 2 éve vagyok együtt a párommal és nem igazán jó a szex. Mással még egyikünk sem volt! Mit tehetnénk? Egyébként a nyelves csók sem jó vele.
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 22:16
2/22 anonim válasza:
Beszéljétek meg ketten, hogy ez neked így nem jó. Ne hozzánk fordulj, hanem ő hozzá. Ha megtudjátok ketten oldani a próblémát akkor miértelme van mást keresni? Azzal nem leszel te se különb:S
3/22 acel válasza:
mindenképpen beszélj vele csak ezért hogy nem tudtok normálisan kommunikálni szerintem felesleges szakítani... de tény hogy nekem is első kapcsolatom után jobb jött!
4/22 Futurare válasza:
Honnan tudod, hogy nem jó? Am meg ezek szerint nem tudtok egymásra hangolódni. Pocsék helyzet. Így én tovább lépnék.
5/22 Kései Sirató válasza:
Ha nem vagytok boldogok együtt, szakítsatok! Attól, h megbeszélitek, még nem lesz jobb.
6/22 anonim válasza:
Szegény! :(
Dobd azonnal! Ha nem izgat fel téged, nem élvezed vele a szexet sem akkor mi a fenéért kéne még együtt maradnotok??!!
Főleg, ha ő neked az első, akkor a legjobb ami történhet veletek, hogy szétmentek!
7/22 anonim válasza:
Hülyeség dobni. Ér annyit, hogy eldobd magad elől minthogy megbeszéld? Az értelmes emberek azt mondják, hogy beszéld meg. Az értelmetlenek akiknek csak a szex fontos és életükben egy komoly kapcsolat se volt (csak hiszik, hogy volt/van) azt mondják, hogy szakíts. Szerinted van értelme eldobni? Meglehet azt beszélni és nagy hülye vagy, ha szakítasz vele ahelyett hogy megbeszélnéd vele. Ne hallgass olyan véleményre ami véget vethet valaminek, mert neked nem lesz és nem nekik. Szerintem jobb, ha megbeszélitek.
8/22 A kérdező kommentje:
Már nagyon sokszor beszéltünk erről de nem lett jobb...
Már teljesen ki vagyunk készülve mind a ketten. kicsit több mint egy éve feküdtünk le először és bármit teszünk nem működik, a párom is már tisztára görcsös nem kívánja a szeretkezést sem annyira..... :(
Azt nem tudná valaki megmondani hogy a nyelves csókkal mit lehet tenni hogy jó legyen vele?
2011. márc. 20. 10:31
9/22 A kérdező kommentje:
ja és képtelenek vagyunk elhagyni egymást annyira nagyon imádjuk egymást!
Köszönöm a válaszokat
2011. márc. 20. 10:32
10/22 anonim válasza:
Az a gond, hogy a nulláról kellene felfejleszteni a dolgot, és még tapasztalatok sincs mással. Így nehéz lesz, bár lehet hogy megéri próbálkozni. De ez így elég rossz alap, hogy még a csók sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!