Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aggódom a barátom miatt mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódom a barátom miatt mert mostanában szerepjátékokat akar csak. Lehet nem vagyok elég neki?

Figyelt kérdés

eleinte tetszett a dolog, és élveztem is, de már kicsit kezdem unni, és aggodalmaskodom is miatta.

ezekben a játékokban, ő középsulis tanár tanár, én pedig a diák FIÚ akit "megbüntet", persze anális szexel hisz a fiúknak nincs puncija.... Eleinte izgalmasnak tűnt, de mostanában már kezdem úgy érezni nem is engemet szeret hanem a szerepemet. Mielőtt melegezni kezditek, elmondom, gyűlöli a melegeket!

22/l

2011. márc. 19. 22:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nem olyan könnyű. nem akarom megbántani. ő is elviseli néhány elég hülye rigolyámat. Mondjuk annak nincs köze a szexhez, de akkor is. egyébként, nem túl tág!
2011. márc. 19. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:
A pasid meleg.
2011. márc. 19. 23:44
 13/13 anonim ***** válasza:

tegnap 22:17

Én szerepjátékban sosem képzelnék fiút magamnak!!!!! Akármennyire is mutatja neked, hogy utálja a homikat, szerintem ő is az, csak nem tudja elfogadni!!!!

A punci a legfinomabb dolgok egyike, ami az egész világegyetemben kialakult!!! Azt nem lehet nem szeretni!!!

A szerepjátékok azt mutatják, hogy ellaposodtok. A bu,zis szerepjátékok pedig azt mutatják, hogy a csávó inkább dugna egy fiúval mint veled!

Bármikor találnál egy normális fiút szerintem!

2011. márc. 20. 00:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!