Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódom a barátom miatt mert mostanában szerepjátékokat akar csak. Lehet nem vagyok elég neki?
eleinte tetszett a dolog, és élveztem is, de már kicsit kezdem unni, és aggodalmaskodom is miatta.
ezekben a játékokban, ő középsulis tanár tanár, én pedig a diák FIÚ akit "megbüntet", persze anális szexel hisz a fiúknak nincs puncija.... Eleinte izgalmasnak tűnt, de mostanában már kezdem úgy érezni nem is engemet szeret hanem a szerepemet. Mielőtt melegezni kezditek, elmondom, gyűlöli a melegeket!
22/l

Ez gáz:D fura, hogy ti nők a perverz, beteg hülyékre buktok, na mindegy, én csak sajnálni tudlak kislányom.:)
21f

Azért gyűlöli a melegeket, mert ők nyíltan lehetnek olyanok, amilyen ő titokban, elfojtva.
Írj privit, ha majd comingoutol, hogy "igazad volt"! :)

Am tényleg utálhatja azért is őket, mert érzi magán, és nem tudja elfogadni.
De ezen nem lehet segíteni csak egy félképpen: beszélni beszélni beszélni. Mondd el neki h már unod ezeket.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!