Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nagyon hiányolhatja már? Csak normális válaszok, oké?

Szia.
Attól függően mit szeretnél tőle,de mindenképpen várasd rövidebb-hosszabb ideig.
Ha hamar adod magad,nem fog becsülni.
Ha túl későn,megharagszik,elhagy ,de talán utána életed szerelmével jössz össze,aki a csillagokat lehozza Neked,mert mondjuk 18évesen szűz vagy.
Ha vársz vele ,azt sosem fogod bánni,de ha elkapkodod...
Hidd el ,nem gáz ,ha szűz maradsz huszonéves korodig is akár.Nem maradsz le semmiről ,hamar bepótolsz mindent.
Amikor a most 'menő' lányok a kutyának se fognak kelleni,akkor Te leszel akiért epekedni fognak a srácok.
A szüzesség a legnagyobb kincse egy nőnek és nem elveszíteni kell ,hanem megtisztelni vele valakit akit IMÁDSZ és Ő pláne Téged.

Még jó hogy már szeretne téged megdugni!
Ha értelmes akkor cseppet sem fog lenézni, ha azonnal odaadod magad neki, mert ez amúgyis egy hülye kifejezés ugyanis inkább odaadjátok magatokat egymásnak.
Ellenben, ha te nem akarod akkor ne menj bele, de ne csak azért tedd mert a naptári idő még nem telt le!!!! Az ugyanis ostobaság!!!
Ha akarod tedd meg, ha nem akkor ne! De semmiképp se azért mert kitűzöl egy dátumot, vagy mert mások megmondják hogy mikor!!
Azt tudom, hogy ha egy csajt nem kaphatok meg de kívánom, és mindennap látom mennyire szexi, akkor őt mindennél jobban fogom kívánni, és a legnagyobb izgalmat ő fogja okozni. Bár, ki tudja meddig! Lehet hogyha megdughatnám párszor akkor már nem lenne olyan izgató.
A jelenlegi párommal elsőre lefeküdtem, és jó volt. Izgat most is nagyon, de egy lány akit mindennap feszülősben látok és gyönyörű teste van, annyira izgat mint még soha senki!

A férjemmel 3 nap után feküdtünk le, mikor összejöttünk, és azért mertem ezt megtenni, mert nem piszkált vele, hogy csináljuk már. Egyáltalan nem, és én is kívántam. Nagyon is tisztel engem, mint nőt, sosem tett olyan megjegyzést, hogy azért lenézett volna, vagy bárminemű negatív gondolata lett volna velem szemben, amiért hamar lefeküdtem vele.
Szóval ez egy hülyeség.
Ő a második férfi az életemben, és vele hamar lefeküdtem, de már évek óta együtt vagyunk és feleségül is vett, most akkor ribi vagyok! Nem! :)
Ne ez alapján döntsd el! Te szeretnéd megtenni? Kívánod a dolgot. Akkor tedd.
És különben, nagyon valószínű, hogy örökre nem maradsz azzal az emberrel, akivel először lefekszel, mert kiváncsi vagy, és még szeretnél legalább 1 másik emberrel is ilyen közelkerülni.
Én 18 és fél éves voltam mikor odaajándékoztam a szüzességem. Ő 24 volt, és igen tudott rám várni. 1,5 hónapot, mert akkor úgy éreztem eljött az idő. És utána majdnem 4 évet voltunk együtt. :)
Szóval MAGAD miatt tedd meg, ne miatta. Azért tedd meg, mert akarod és szereted a párod.
És igen is, legyen türelmes, mert a mai világban ritka kincs a szűz lány!!!!!

Varj mèg had egye a fene had vàrjon csak azèrt mond meg h szüz vagy ès akkor mègjobban fog kivànni hid el tudom mert a baràtnöm màr 7 hònapja vàrat ès majd meg örülök de szeretem bàrmeddig vàrnék mert tudom h szeret
majd akkor csinàld ha jól esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!