Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? /normális válaszok/
te semmit,csak a fiuk annyira nyuszik,annyira bizonytalanok magukban,nincsen onbizalmuk hogy meg csak megszollitani sem mernek,mivel az ok kis agyukba azonnal az a kerdes tevodik fel hogy "nekem mikor lessz ilyen nom?" en meg sem erdemelnem ot,tull jol nez ki hozzam,ezeket annyira tudom imadni,tobb marad nekem legalabb
22/F
Nemtom milyen filmeken szocializálódtál, de a való életben nem szoktak nap mint nap minden csinos nőt leszólítani a buszon. Sajnálom. Ilyen kegyetlen a világ
de igen,hidd el,amelyik nekem tetszik azt leszollitom,miert ne?lehet utanna tobbet sosem fogom latni es idegeskedni fogok hogy miert nem cselekedtem
Budapesten lakok :D
hát nemvagyok aza tipikujs "flegmah"meg eza hegyes műkörmös tipus ink.naturál vagyok szóval nemértem miért félnek tőlem:D de ilyenkor ha nekem teccik a srác akk én leszólíthatnám de mit lehet mondani?XD
hát szerintem csak úgy ne szólítsd le mert akkor azt hiszik h az a nyomulós fajta vagy:D
kamuunak akkorát nevettem:D aranyos:)
te meg sztem ne aggódj biztos találsz majd valakit
és szerintem az előny ha nem vagy a hegyesműkörmös lányok egyike:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!