Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kettő terület közül melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kettő terület közül melyik a G-pont?

Figyelt kérdés

Eddig három vaginába volt szerencsém benyúlni a kezemmel. Mindháromban találtam két dolgot, de a mai napig nem tudtam eldönteni, hogy melyik melyik. Mindkettő a has felőli oldalon van. Az egyik bent van a hüvelyben, alig néhány centire a nyílástól. Szivacsos, nem olyan sima terület, mintha göröngyös lenne a bőr rajta. A bentebbi egy nagyobb, kemény golyó, sima felülettel, amit épphogy elérek a középső és mutatóujjaimmal. Melyik a G-pont? És mi a másik? Szeretném eljuttatni a kedvesemet így is az orgazmushoz, nem csak a nyalással és a péniszemmel behatolva.

18/F

2011. márc. 19. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

G-pont a külső, a másik az az A-pont. Nekem pénteken talált rá a pasim...Huhhh....hihetetlen volt. :)

[link]

G-, U- és A-pont "kalauz" :

[link]

2011. márc. 20. 02:47
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Az elmúlt két napban a vagináról és a pontjairól olvastam. Sok írás ellentmond egymásnak, de egy bizonyossá vált bennem: jónéhány "alkatrész" van a hölgyeknek azon a tájékán, melyek közül nem egy alkalmas az örömszerzésre. Nem az a lényeg, hogy mit olvasol, hanem hogy beszélgess vele, miközben a kezeddel játszol vele/benne, arról, hogy mikor, mire mit érez, és így lehet megtalálni azt, ami neki jó. Tudom, hogy sokan hülyének tartanak emiatt a hozzáállás miatt, de ez a legjobb szerintem.
2011. márc. 20. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!