Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kettő terület közül melyik a G-pont?
Eddig három vaginába volt szerencsém benyúlni a kezemmel. Mindháromban találtam két dolgot, de a mai napig nem tudtam eldönteni, hogy melyik melyik. Mindkettő a has felőli oldalon van. Az egyik bent van a hüvelyben, alig néhány centire a nyílástól. Szivacsos, nem olyan sima terület, mintha göröngyös lenne a bőr rajta. A bentebbi egy nagyobb, kemény golyó, sima felülettel, amit épphogy elérek a középső és mutatóujjaimmal. Melyik a G-pont? És mi a másik? Szeretném eljuttatni a kedvesemet így is az orgazmushoz, nem csak a nyalással és a péniszemmel behatolva.
18/F

Azok alapján, amit olvastam, ezel a kijelentéssel vitatkoznék. A G-pont egy a húgycső alatt meghúzódó mirigy, mely a húgycsőbe üríti váladékát. Izgalmi állapotban megduzzad, hosszabb stimulálása az egész testet megrengető orgazmust okozhat, mely a nők egy részénél váladék spriccelő távozásával párosul. Általában 2,5-5 cm-re található a nyílástól, érdes felülete van.
Hozzátenném, hogy ezt az olvasottak alapján mondom, nem vagyok szakértő.

21:41
Nálam konkrétan egy pont. Érezhető és ahogy a kérdező írta, egy kissé érdes felületű rész a hüvelybemenettől kb 2-3 cm-re, a has felőli oldalon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!