Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van, volt már olyan barátod,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, volt már olyan barátod, ismerősöd akivel nem jártatok csak sexeltetek több alkalommal is?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor, hogy indult az un. baráti sex?
2011. márc. 19. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Erről szól a "Csak szexre kellesz" c. film. Nézd meg talán segít.
2011. márc. 19. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Hát én most ilyen helyzetbe vagyok.

Először úgy kezdődött,hogy barátok lettünk,ő komolyabban akarta a kapcsolatot,de én nem,mert 1évvel ezelőtt véget ért a 4éves kapcsolatom és nem akartam semmi komolyat.

Ezzel a sráccal fél éve vagyunk ilyen "baráti szex" kapcsolatba.

Lány vagyok,de ezt nem érzem cikinek,és ettől nem vagyok rbanc se;)

2011. márc. 19. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt,de a srác rohadtul belémzúgott:S meg sokat vitatkoztunk,és kezdtem valahogy megijedni tőle.Végül nem kerestük egymást.
2011. márc. 19. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem volt senkink, de a szex hiányzott, egyik este filmet néztünk, borozgattunk, és megkérdeztem, van-e kedve egy menethez. Nem utasított vissza. :) A barátságunkban nem változott semmi, bár ez nem biztos, hogy a legtöbbeknél így van. Mi eleve így indultunk neki, hogy csak barátok vagyunk, kész. Volt egy jó esténk, azóta nem emlegetjük. :) 19L
2011. márc. 19. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem volt, nem is lesz, nem vok ribi.
2011. márc. 19. 22:21
 6/6 anonim válasza:

Utolsó: ettől valaki nem ribi.

Sajnos általában az egyik fél komolyabban gondolja szerintem.

2011. márc. 21. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!