Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » VV Olivér mindig fájlalta a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VV Olivér mindig fájlalta a golyóit. A fiúknak ténleg fájnak a golyói, ha egy ideig nem szexelnek?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy nekik ki kell üríteniük a tárat biológiailag, bizonyos időközönként.. De arról még nem hallottam, hogy fizikai fájdalmaik legyenek. És az önkielégítés sem oldotta meg az Olivér ürítési gondját ?? (persze biológiailag, nem erotika szempontjából :))

Másik kérdés : mennyi a maximum idő, amit egy férfi kibír szex vagy önkielégítés nélkül ? csakis biológiailag/fizikailag, úgy értem. :)

2011. márc. 19. 15:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

16:19

ismerős a szitu. én is voltam ugyanigy de én megkérdeztem h akarja-e de ugy kiröhögött meg minden h elment a kedvem :P

2011. márc. 19. 16:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
ha felizgatnak és nem megyek el akkor bizony fájhat.
2011. márc. 19. 16:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem szokott fájni :D
2011. márc. 19. 17:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom van egy bizonyos időbeni határ ami után a szervezet automatikusan "üríti" az ondót. Ez elég változó lehet sokban függ a tesztoszterontól de azt hiszem a minimum az 72 nap. Általában éjjeli magömléssel távozik.
2011. márc. 19. 17:17
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges férfi egész életén át érezheti. Gyakorisága és a fájdalom mértéke a hormonok működésétől függ. Minden embert, nőt és férfit próbára tesz a természet. Rajtunk múlik, hogyan viseljük. Vannak nők akik havonta nehéz napokat élnek meg, míg mások könnyen viselik. Vannak férfiak akik naponta nehéz órákat élnek meg, mások könnyen viselik. A fájdalom mértéke nincs arányban a szexuális teljesítménnyel egyik nem esetében sem. Szerencse, hogy a fájdalomra vannak gyógyszerek és egyéb jól bevált praktikák.
2011. márc. 19. 19:00
 16/18 anonim ***** válasza:

Fájhat, de inkább csak akkor, ha valaki felizgat, aztán nem történik semmi. Ki lehet bírni, bár nem kellemes.

A férfiaknál, ha nincs szex, automatikus leürítés van, 2-3 hetente, éjjel.

2011. márc. 19. 19:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott, ha egy ideig nem csinálom...
2011. márc. 19. 21:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Van akinek egy nap, van akinek egy hét, van akinek egy hónap, ... Nem vagyunk egyformák.
2011. márc. 21. 21:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!