Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VV Olivér mindig fájlalta a golyóit. A fiúknak ténleg fájnak a golyói, ha egy ideig nem szexelnek?
Azt tudom, hogy nekik ki kell üríteniük a tárat biológiailag, bizonyos időközönként.. De arról még nem hallottam, hogy fizikai fájdalmaik legyenek. És az önkielégítés sem oldotta meg az Olivér ürítési gondját ?? (persze biológiailag, nem erotika szempontjából :))
Másik kérdés : mennyi a maximum idő, amit egy férfi kibír szex vagy önkielégítés nélkül ? csakis biológiailag/fizikailag, úgy értem. :)
1. nem fájnak.
2. emberfüggő de hát ha bécinek meg olivérnek olyan nagyon nagy szexuális kapcsolata volt itt kint. ottbent semmi ahoz képest:D
háát én 8 napig szenvedtem szex nélkül de akkor este már rárántottam 3x :D
am ha sokáig nem kapok puncit akkor már nekem is fáj, de sztem ez olyan szihés dolog is mert az pasi olyankor csak arra gondol.
és azért nem segitett olivéren a recsi mert az nem hasonlitható a szexhez. mivel nő vagy te aki kérdezel átforditom neked. a recsi olyan mintha kinyalnálak, mert jol esik de nem sokáig tart a csajom megdugása 1x 1 hónap szünet után meg olyan mindtha téged egész éjjel dugnának :)
érted ebőől is v mutassam be?? :):):):P
Nehogy már a valóvilágból indulj ki...
Am csak akkor fáj ha faszon rúgnak
aha.
"értem" :)
és mi van, ha nem üríthet vki huzamosabb ideig ?
ma is volt erre példa velem :)
kirándulni voltunk, és az egyik csaj oszt. társam mellé ültem. volt egy-két pillanat amikor majdnem felrobbant a tököm... :) de hát ez van :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!