Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » VV Olivér mindig fájlalta a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VV Olivér mindig fájlalta a golyóit. A fiúknak ténleg fájnak a golyói, ha egy ideig nem szexelnek?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy nekik ki kell üríteniük a tárat biológiailag, bizonyos időközönként.. De arról még nem hallottam, hogy fizikai fájdalmaik legyenek. És az önkielégítés sem oldotta meg az Olivér ürítési gondját ?? (persze biológiailag, nem erotika szempontjából :))

Másik kérdés : mennyi a maximum idő, amit egy férfi kibír szex vagy önkielégítés nélkül ? csakis biológiailag/fizikailag, úgy értem. :)

2011. márc. 19. 15:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
sztem ha van önkontrollja akkor akármeddig :) am tényleg van olyan h ha felizgulok, és nem tudom kielégíteni magam, akkor az bizony fáj :D
2011. márc. 19. 16:01
 2/18 anonim ***** válasza:
47%

1. nem fájnak.

2. emberfüggő de hát ha bécinek meg olivérnek olyan nagyon nagy szexuális kapcsolata volt itt kint. ottbent semmi ahoz képest:D

2011. márc. 19. 16:02
 3/18 A kérdező kommentje:
első : és mennyire fáj ? olyankor újra csinálnod kell ?
2011. márc. 19. 16:04
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

háát én 8 napig szenvedtem szex nélkül de akkor este már rárántottam 3x :D

am ha sokáig nem kapok puncit akkor már nekem is fáj, de sztem ez olyan szihés dolog is mert az pasi olyankor csak arra gondol.

és azért nem segitett olivéren a recsi mert az nem hasonlitható a szexhez. mivel nő vagy te aki kérdezel átforditom neked. a recsi olyan mintha kinyalnálak, mert jol esik de nem sokáig tart a csajom megdugása 1x 1 hónap szünet után meg olyan mindtha téged egész éjjel dugnának :)

érted ebőől is v mutassam be?? :):):):P

2011. márc. 19. 16:06
 5/18 anonim ***** válasza:
66%

Nehogy már a valóvilágból indulj ki...

Am csak akkor fáj ha faszon rúgnak

2011. márc. 19. 16:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
hát nem olyasmi fájdalom mint amikor valaki elvágja az ujját, hanem kicsit más :) nehéz ezt leírni, és én úgy nevezném inkább h "megérzem" h most üríteni kéne. tehát fizikailag érzed, van aki ezt fájdalomnak hívja, van aki ezt másként, de sztem is inkább egyfajta fájdalom :D
2011. márc. 19. 16:08
 7/18 A kérdező kommentje:

aha.

"értem" :)

és mi van, ha nem üríthet vki huzamosabb ideig ?

2011. márc. 19. 16:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
akkor tűr :)
2011. márc. 19. 16:12
 9/18 A kérdező kommentje:
:)
2011. márc. 19. 16:13
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

ma is volt erre példa velem :)

kirándulni voltunk, és az egyik csaj oszt. társam mellé ültem. volt egy-két pillanat amikor majdnem felrobbant a tököm... :) de hát ez van :D

2011. márc. 19. 16:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!