Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves lány vagyok, és szűz.4 hónapja van egy barátom, már volt közöttünk petting. De Ő nem egyszer mondta, hogy kíván, és szeretne Velem szeretkezni. Kérdésem mit tegyek? Milyen alternatívákat javasoltok?
Figyelt kérdés
Szerinte egy normális kapcsolatban már ennyi idő alatt, azért el kellett volna jutnunk egy magasabb szintre.
Annyit mondott, hogy nehéz Velem szexuális téren. Ő várna rám, de még ezen felül plusz fél éveket. Tehát 1 évet. Hozzáteszem a bizalmamat elvesztettem, mivel a családjából előkerültek olyan dolgok, amelyeket ugyan nem Ő csinált, de Ő issza a levét, és Én szeretem a rendezett körülményeket.
2011. márc. 19. 15:55
11/15 anonim válasza:
Én azt mondom neked, 27 évesen FELNŐTT kapcsolat kialakítására törekedj, ez tinik között szokás, hogy azon vitázunk a közösségi oldalon, kinek milyen a családi állapota, mindketten gyerekesen viselkedtek. Nekem ilyen férfi biztos nem kéne, aki ennyire komolytalan, mert ez röhejes, amit csinál. Üljetek le, nagy beszélgetés, ki mit érez a másik iránt, mi a problémája, és hogyan is legyen tovább.
12/15 anonim válasza:
Amit itt írsz magadról, az nagyon kevés ahhoz, hogy nyugodt szívvel a legjobbat tanácsoljam. Megítélésem szerint, felnőtt emberek akkor mondják magukról azt, hogy kapcsolatban vannak, ha a ti eseteteknél lényegesen több van közöttük, mint amit te itt leírtál.
14/15 anonim válasza:
Úgy néz ki, mindketten elég gyerekesek vagytok még.
Akkor pedig várj inkább.
15/15 anonim válasza:
Valahogy az az érzésem, hogy a bizalom az ő részéről is kopik, a saját véleményem szerint teljesen jogosan.
Apja, bátyja meghalt, anyagilag nehéz a helyzete, s ez téged zavar a felnőtt élet megkezdésében, hm.
Mintha érzelmileg éppúgy szűz volnál, mint testileg.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!