Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 27 éves lány vagyok, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves lány vagyok, és szűz.4 hónapja van egy barátom, már volt közöttünk petting. De Ő nem egyszer mondta, hogy kíván, és szeretne Velem szeretkezni. Kérdésem mit tegyek? Milyen alternatívákat javasoltok?

Figyelt kérdés

Szerinte egy normális kapcsolatban már ennyi idő alatt, azért el kellett volna jutnunk egy magasabb szintre.

Annyit mondott, hogy nehéz Velem szexuális téren. Ő várna rám, de még ezen felül plusz fél éveket. Tehát 1 évet. Hozzáteszem a bizalmamat elvesztettem, mivel a családjából előkerültek olyan dolgok, amelyeket ugyan nem Ő csinált, de Ő issza a levét, és Én szeretem a rendezett körülményeket.

2011. márc. 19. 15:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
szerintem feküdj le vele!szegényt meddig akarod várakoztatni?
2011. márc. 19. 15:57
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
szeretkezz vele. hacsak nem akarsz szűz maradni még pár évig.
2011. márc. 19. 15:58
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Ha Te is kívánod őt,akkor szerintem semmi akadálya. 4 hónap,az szerintem ideális,de ne csak az ő kedvéért történjen.Ha szeretsz valakit,akkor nem a családi körülményeitől teszed függővé a dolgot.
2011. márc. 19. 16:03
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
szerintem te egy birka vagy. varjal meg 10 evet es utana majd dug vele.
2011. márc. 19. 16:08
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
Ezt csak Te döntheted el. E Te életedről van szó. De amíg ez kérdés Neked, addig nagyon fontold meg.
2011. márc. 19. 16:12
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
ezt te érled de ahogy látom te még 27 évesen is lánynak érzed magad ha szeretnéd tedd meg vele
2011. márc. 19. 17:02
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Te tudod, milyen körülmények azok, amik kiderültek, és mi az amiben esetleg hazudott. Ha neked ez belefér megbocsátottad, akkor ha kívánod és úgy érzed hosszú távon együtt tudtok maradni tedd meg. Viszont, ha még bizalmatlan vagy vele szemben, és azokat a dolgokat nem tudod elnézni, akkor meg keress mást, és ne raboljátok egymás idejét.
2011. márc. 19. 18:54
 8/15 anonim ***** válasza:

Először is döntsd el, hogy őt így el tudod-e fogadni?

Szereted-e így is, és ezt később sem gondolod meg?

Ha igen, akkor ennyi idő után és ennyi idősen már tényleg továbbléphetsz... de ne úgy, hogy "most akkor szeretkezünk, és kész" - hanem engedj neki egyre többet.

Petting már volt, ez rendben. Láttátok már egymást meztelenül? Tudsz már előtte szégyenkezés nélkül mozogni is? Nem zavar már semmilyen szokásos helyzetben? Bárhogy megérinthet már téged?

Ha már teljesen megszoktátok egymást, és éppen olyan a hangulat, akkor szerintem engedj neki.

Ha még nem, akkor pedig ismerkedjetek tovább.

2011. márc. 19. 19:50
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
Ha a családjából az derült ki, hogy a srác nős és három gyereke van, akkor várj még a szexszel. Ha nem ez van, akkor mit vártál eddig?
2011. márc. 19. 19:52
 10/15 A kérdező kommentje:

Teljesen kiakaszt, vagy csak próbára akar tenni nem tudom.

Már mondta, hogy az egyik közösségi portálról leveszi a képeit is. Múlt héten átállította véletlenül, hogy kapcsolat helyett egyedülálló a családi állapota, de ahogy észrevette azonnal át is állította. Ez akkor még viccesnek is tűnt. Történt közöttünk egy a súlyosabbnak mondható beszélgetés, amikor őszintén bevallotta, hogy milyen anyagi helyzetben van. Jó, hozzátettem a hozzáfűzni valómat, felajánlottam a segítségnyújtásomat persze nem anyagilag. Úgy váltunk el ma reggel, mikor eljöttem Tőle, hogy nincs semmi gond. Én este előbb elaludtam, mint Ő, reggel az arcom simogatására ébredtem. Erre mit látok a délelőtt folyamán, hogy leveszi az összes képét, és átállítja a családi állapotát egyedülállóvá ismét. Erre felhívtam telefonon, hogy valamit nem tudok, vagy így akar közölni valamit. Erre az volt a válasza, hogy nincs semmi baj, most egy ideig így marad az oldala, de a képek levételét már tényleg korábban is említette.

Engem az ő egyedülálló bejegyzése mondjuk rettenetesen bánt. Tudtam, hogy milyen szar Neki egyedül, és az apja és a bátyja halála napján is Vele töltöttem az egész napot, együtt aludtunk (persze nincs közöttünk még mindig beteljesült szexuális kapcsolat) úgy hogy Ő nem tudta, hogy tudom, hogy azon a két napon haltak meg a családtagjai. Próbáltam minél szebbé tenni a napját. Beleültettek a hintába!?

2011. márc. 20. 19:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!