Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer kérdés! Szerintetek?
eddig gyógyszert szedtem de most abba kellett hagynom,mert előjöttek a mellékhatások.
a barátom külföldön van,(2 hónapja nem taliztunk)nemsokára hazajön és nem mondtam neki még,hogy abba hagytam a tabit és óvszerrel szeretnék védekezni a továbbiakban.szerintetek várjam meg mikor talizunk és vegyünk együtt óvszert vagy vegyek egy csomaggal,hogy ne legyen rá gond.
csak nem akarom,hogy félreértés legyen,nem akarom,hogy azt higyje,hogy megcsaltam amíg nem volt itthon.
Hmm nem nagyon értem a problémád. Miből gondolná hogy megcsaltad? ÉS miben függ ez attól hogy előre veszed meg az óvszert vagy utólag vele?
Csak mondd el neki hogy nem tudtad tovább szedni mert melléhatásai voltak és szeretnéd ha ezután így védekeznétek. Nem is értem hogy jön ide az hogy majd azt hiszi megcsaltad.
Ha praktikus akarsz lenni, és előbb megvenni, de a megcsalás halvány gondolatát sem akarod elültetni benne, akkor vedd meg röviddel a megérkezése előtt egy drogériában, tegyék bele a kis nejlonzacskóba, tedd mellé a nyugtát, be a táskádba. Aztán elmondod neki, hogy "ez a helyzet a gyógyszerrel, mostantól gumi van, jajhováistettem, tessék! Alig várom, hogy felhúzzam rád, stb..."
Ne 3 darabost vegyél, az hamar elfogy. Ja, és vékonyat vegyél, hogy minél kevésbé lehessen érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!