Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Srácok véleménye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Srácok véleménye mérvadó

Figyelt kérdés
Nagy dilemmában vagyok lefeküdtem egy csajjal, aki nem is tetszik csak azért csináltam mert 20évesen már nem akartam szűz lenni. Na már most a kérdés hogy mit tegyek? Elég béna voltam az ágyba szóval párszor még lefeküdhetnék vele gyakorlásként, de amúgy meg nem az a lány akivel mutatkoznék is valahol. Az a kategória akinek a teste jó, de az arca nem szerencsés. Mit tegyek?
2011. márc. 19. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
tologassad csak aztán keressél egy jobbat, vagy legyen nálad mindig MCdonalds-os zacsi
2011. márc. 19. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Takard le az arcát újságpapírral.
2011. márc. 19. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Neked kell tudni hogy mit akarsz.

Ha megdugod még párszor nagyobb lesz a tapasztalatod és az önbizalmad is talán.

Ha szakítasz vele se nőd nem lesz se tapasztalatod...

2011. márc. 19. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Inkább dugj egy (vagy több) jó nőt!

Vagy keress egy emberi értékekben, érdeklődésben passzoló csinos lányt, és járj vele, és szerezz vele tapasztalatot.

Amelyik lehetőség közelebb áll hozzád. :)

A mostanit meg majd én megvigasztalom, hátha nekem bejön a feje. :D

Na de komolyan, szerintem ha ő sem mutatja feléd, hogy nagyon odalenne, akkor megmondhatod neki, hogy "Ne haragudj, de nem hiszem, hogy köztünk komolyabb kapcsolat alakulhat ki. És bocsánat, ha béna voltam az ágyban, csak kijöttem a gyakorlatból. Viszont szívesen behoznám a lemaradást veled, mert tetszett ami kettőnk közt történt." - én valami ilyesmit mondanék neki, ha még dugni akarnám.

2011. márc. 19. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:

XD

VEGYÉL GUMINŐT!

2011. márc. 19. 17:15
 6/6 stalone ***** válasza:
jaja probáld meg csak dugózni, végül keress olyat akivel nem ciki mutatkozni egyelöre ha nincs jobb jó ez is meg aztán 2 is egyszerre nyomasd az életet
2011. márc. 20. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!