Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap összevagdostam a péniszem. Nagy hülyeség volt?
Nem komoly, csak egy pengével ejtettem rajta (és a hasamon) felületi karcolásokat. Szerintetek hülyeség volt? Mert egyébként megérdemlem...
21F

Hali!
Az oké, hogy kiborulsz, de figyu! Ha baj van, miért magadban teszel kárt? Miért nem kérsz inkább segítséget? Miért így hívod fel magadra a figyelmet?
Ha annyira összejöttek a dolgok, akkor vezesd le sporttal, vagy boxszal, vagy írj ki egy ilyen kérdést, amelyben ANONÍMAN is simán kitereget7ed a szennyeseidet, de könyörgöm ne ilyen hülyeségeket csinálj! :-o
Én is eü-s vok, de nem kell annak lennem, hogy lássam a tetteid alapján, hogy beszélgetned kell vkivel, és nem lennék meglepve, ha bebizonyosodna rólad, hogy depis vagy! :-o
Ennek kezelésében azonban tudok pl. neked segíteni. Ha ki akarod önteni a problémáidat, akkor adj egy MSN-t >>priviben. :-)
De a lényeg... A PENGE NEM JÁTÉK! Ha öngyilkos akarsz lenni, akkor inkább keress valakit, akivel beszél7sz, legyen az akárki! Attól megnyugszol és elmúlik ez a fekete hullám! :-o
Üdv: EE

Én nem irom hogy hülye vagy vagy hasolnló ennek mint előttem is irták vmi pszihés oka van amivel nem ártana dokihoz menni.
Ne csinálj máskor ilyet.
Egyébként én kiváncsi lennék a dolog okára hogy mi volt az amin ennyire kiborultál hogy saját magadban kárt teszel.

jajj haggyátok már:D
3féle ember van.
az egyik ha ideges másokat bánt.
a másik ha ideges önmagát bántja.
a harmadik pedig csöndben szenved, és nem tesz kárt semmiben.
ugye jó, hogy a kérdező nem az első volt?:D

Ha ez kezdeti vagdosás akkor még most hagyd abba! Később nehezebb lesz, elhiheted.
A nagyokosok meg tanácsolgatják h vágd le a cuccosod, hát öreg ne hallgass oda. Keress pszihot sürgősen! Olyan testrészeket is szoktak vagdosni amivel nem elégedettek pl.
Vagy ami nem látszik(láb) ahol jól lehet sebet ejteni (kéz) amit utál (has) De a péniszt? Figyelj bármi bajod van a cuccosoddal, azt tök nyugodtan megbeszélheted egy dokival. Ha szexuális jellegű akkor is. Segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!