Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap összevagdostam a péniszem. Nagy hülyeség volt?
Figyelt kérdés
Nem komoly, csak egy pengével ejtettem rajta (és a hasamon) felületi karcolásokat. Szerintetek hülyeség volt? Mert egyébként megérdemlem...
21F
2011. márc. 19. 10:52
2/17 anonim 

válasza:

Le kellett volna metszeni tőből. Azt jobban megérdemled, ha már ekkora kretén vagy.
3/17 anonim 

válasza:

Szia, nem szoktam ide válaszolgatni, de most megteszem. Az egészségügyben dolgozom, van ilyen pszichés betegség, amikor vki így "bünteti magát". Nem tudom, mennyire hajlasz idegenek tanácsára, szerintem el kéne menned pszichodokihoz.
4/17 anonim 

válasza:

Meg fog látszani a heg. Vegyél rá Bepanthen Plus vagy Betadine kenőcsöt, hogy fertőtlenítse! És máskor ne csinálj ilyet, mert elég egy rossz mozdulat és nagy bajt is csinálhatsz! Dobd ki a pengéket, ez az első lépés! Nekem is volt "vagdosós időszakom" még kamasz koromban (nem, nem voltam emós, én nem akkor voltam tini).
5/17 anonim 

válasza:

vágtad volna le tőből öreg. több értelme lett volna. Úgy imádom az ilyen világfájdalmas embereket, akiknek ha valami bajuk van, egyből meg akarnak halni, meg vagdossák magukat... legközelebb vágd le ne csak karcolgasd hülyegyerek!
7/17 anonim 

válasza:

Nem kell magadat büntetni. egyszerűen meg kell bánnod a dolgokat, és ha valakit megbántottál, akkor őszintén bocsánatot kérni.
8/17 anonim 

válasza:

utolsónál a pont!
és szerintem is menyj el pszihológushoz
(nekem is kéne mennem majd mostanában)
9/17 anonim 

válasza:

Én úgy tudtam, hogy az emók csak a csuklójuknál vagdalnak. Szerintem menj el pszichiáterhez.
10/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok emo... csak kiborultam néhány dolgon.
2011. márc. 19. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!