Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugye, hogy a nők nem szeretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye, hogy a nők nem szeretnek szexelni, csak elviselik, mint a férfiak hülyeségét, mert hát szeretik a párjukat?

Figyelt kérdés
Könyörögni kell nekik, rá kell venni őket, mert ez valamiféle SZOLGÁLTATÁS. Olyan, mintha fizetnél egy ribinek, csak itt nem pénzről, hanem ékszerről, elviszlekvalahova-ról, kajálásról stb. van szó. Vagy nem?
2011. márc. 18. 22:24
1 2
 11/15 AtyeszLL ***** válasza:

20 évesen pont így gondoltam Én is.

Ők is akarják a sexet, de tényleg borzasztó nagy egojuk van, és nem tudnak férfinak is érzékelhető módon kommunikálni.

Vagy beszéled a nyelvüket, vagy nem.

2011. márc. 18. 22:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Jókat írtok! :D
2011. márc. 18. 22:40
 13/15 anonim ***** válasza:

"Nem tudnak férfinak is érzékelhető módon kommunikálni."

Hát pont most mondtam meg az előbb a tutit, vagy véletlenül földönkívüliül írtam volna? :D

Én azt veszem észre, hogy szeretjük is a szexet, meg meg is mondjuk, hogy így van, feltéve, hogy egy biztos kapcsolatról van szó, érzelmekkel. Az egyetlen különbség, hogy nagyobb hangsúlyt fektetünk az érzelmekre. Ha az nincs rendben, na csak akkor megy a taktikázás meg mellébeszélés. De velem pl. ilyen még nem is volt.

22:35-ös voltam.

21/L

2011. márc. 18. 22:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Legalább annyira szeretnek mint a férfiak, ha nem jobban.
2011. márc. 19. 06:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha a nők annyira szeretik a szexet, akkor miért kell nekik érzelem is a szexhez? A férfiak tényleg szeretik a szexet, ők hajlandóak bármit megadni egy d*ugásért és nem kell nekik érzelem.
2014. jan. 6. 00:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!