Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, hogy a nők nem szeretnek szexelni, csak elviselik, mint a férfiak hülyeségét, mert hát szeretik a párjukat?

Én nagyon szeretem a minőségi együttlétet és nemcsak elviselem.
Sőt!én kezdeményezem, hogy legyünk együtt a barátommal.
De lehet, hogy ha csak egy egy-éjszakás kalandom lenne akkor én is csak elviselném(bár bele sem mennék).

hát tőlem kikésuült az exem, m egy nap egymás után 3 szex után még szerettem volna 1 4.-et, és ez neki túl sok volt.
én imádom a szexet, nem kell általánosítani!
ja és nem muszáj csak félnék, frigid csajokkal kapcsolatot létesíteni (arra gondolva, ők majd nem csalnak meg).
sztem inkább csalják meg az embert, de legyen sok szex, mint a farkaspóz...h ülsz a lyuk mellett, és vonyítasz :D
20/L

Ez baromság. A nők nagy része szeret szexelni. Én is. A többi pedig azért nem, mert pl. gyerekkorában súlyosan elnyomták benne a nemi vágyat, természetellenes dolognak állították be és emiatt ilyen zavarai alakultak ki, vagy pedig rossz élmény volt az első együttlét, esetleg még nem találkozott az illető olyan férfival aki tényleg ki tudja elégíteni.
Én minden egyes szex alkalmával elélvezek, szerintem így normális.
21/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!