Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hívják K*rvának azt aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hívják K*rvának azt aki sok férfival volt már?

Figyelt kérdés
Ha nem pénzért teszi hanem élvezetből.
2011. márc. 18. 15:51
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
vagy már 15?
2011. márc. 18. 16:30
 22/46 A kérdező kommentje:
elvitt már étterembe és kirándultunk de még nem volt semmi és még nem is akart semmit. De tudom hogy egyszer úgy is akar velem szexelni, de akkor meddig udvaroljon? akkor 5 hónapig jó? és vetessek magamnak dolgokat? ruhákat ékszereket? vagy hogy kell ezt csinálni?
2011. márc. 18. 16:30
 23/46 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ha 16-17 alatt felejtsd el még egy darabig a szexet is meg a lesz*pást is. Nem tudom mit kell ezen előre tervezgetni, ismerd meg alaposan a kiválasztottat, szeressétek egymást, utána majd jön minden magától.
2011. márc. 18. 16:31
 24/46 anonim ***** válasza:
vagy fail. vagy beteg vagy.
2011. márc. 18. 16:31
 25/46 anonim ***** válasza:

16:25

"attól hogy orálisan kielégíted a barátod még nem leszel ku*va. az én kapcsolatomban az orál az egy tök természetes dolog kölcsönös alapon."

A kérdező szerintem nem a több hónapos vagy éves kapcsolatokra gondolt most, hanem amikor még csak rövid ideje ismeri a pasit (pl. pár napja vagy 1-2 hete).

Amúgy az orális szex teljesen elfogadható dolog pár hónap együttjárás után (persze ha mindkét fél kívánja). Szerintem.

2011. márc. 18. 16:32
 26/46 anonim ***** válasza:

Miért kell bántani szegény lányt?

De mondjuk a kérdését nem értem én sem:$

De ha jól vettem ki az írásaiból, hogy ha lefekszik egy pasival akit csak X ideje ismer akkor k.rva lesz-e?

Nem attól még nem leszel az.

időt meg nem tudunk neked mondani. Nekem 2kapcsolatom volt eddig. Az egyikben 2hónap után történt meg a dolog és együtt voltunk 1,5évig. A másodikban 9hónap után történt meg és vele vagyok 1,5éve és még most is.

Nem lettem tőle k.rva, hogy nem az első pasival élem le az életem. Így ne félj nem leszel az. De csak akkor ha nem minden héten/hónapban váltogatod a pasijaidat.

2011. márc. 18. 16:42
 27/46 anonim ***** válasza:

"és vetessek magamnak dolgokat? ruhákat ékszereket? vagy hogy kell ezt csinálni?"

Amit én javaslok: keress mondjuk az osztályodban vagy a családodban egy olyan lányt akit rendesnek tartasz és akire ilyen szempontból hasonlítani akarsz. Majd menj oda hozzá amikor nincs vele senki (tehát négyszemközt tudtok beszélni) és mondd meg neki hogy szeretnél rendes lány lenni és hogy nem e tudna segíteni, tanácsokkal ellátni (először furcsának fogja tartani a kérést de valamit valamiért). Majd pedig fogadd meg a tanácsait.

2011. márc. 18. 16:43
 28/46 A kérdező kommentje:
nincs barátnőm és engem mindenki utál. anyukám nincs, apukámmal meg ilyet nem akarok megbeszélni :( csak ez a fiú van de ha ilyeneket kérdeznék tőle lehet h kihasználná a tudatlanságom.
2011. márc. 18. 16:47
 29/46 anonim ***** válasza:
Más nőnemű rokon nincs? Nénikéd esetleg akire lehetne számítani (végső esetben nagymamád)?
2011. márc. 18. 16:50
 30/46 A kérdező kommentje:
egyébként a fiú aki most udvarol nekem, azt mondta nem akar elvenni feleségül csak ismerkedik. De a testem érdekli mert igen nézegette a popsim meg a melleim de nem feltűnően csak észrevettem. ez normális a fiúknál?
2011. márc. 18. 16:50
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!