Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hívják K*rvának azt aki sok férfival volt már?
Figyelt kérdés
Ha nem pénzért teszi hanem élvezetből.2011. márc. 18. 15:51
11/46 anonim 

válasza:

szerintem akkor néznének krvának, ha csak a szex miatt vagytok együtt aztán egyik napról a másikra dobod a csávót, és összejössz egy másikkal ismét a szex miatt
12/46 anonim 

válasza:

"tehát 2-4 hónap alatt sztm megismerem. és ha arra kér hogy leszopjam akkor k*rvának fog tartani? rendes lányok csinálnak orális szexet?"
Az igazán rendes lányok semmi olyat nem engednek az első pár hónapban (csak csókot, mondjuk azt sem rögtön első találkozásnál hanem pl. 2. vagy 3. randitól ha nagyon bejön nekik a srác).
13/46 anonim 

válasza:

nem kur vának. ribancnak hívjuk!
14/46 A kérdező kommentje:
nem csinálok ilyet én rendes lány akarok lenni! elfogadom h a lányokra más szabály vonatkozik. szóval ha leszopom akkor k*rva leszek?
2011. márc. 18. 16:21
15/46 anonim 

válasza:

nem leszel kurv a! hanem ribanc vagy!
16/46 A kérdező kommentje:
de hát ti mondtátok a 3-4 hónap múlva már lehet vele lefeküdni. akkor most mégse hagyjam magam 3 hónap múlva? ezt nem értem. akkor most meddig hagyjam udvarolni? fél év?
2011. márc. 18. 16:24
17/46 A kérdező kommentje:
most mért sirattok meg? épp azt mondom hogy nem akarok k*rva lenni mért bántotok?
2011. márc. 18. 16:25
18/46 anonim 

válasza:

attól hogy orálisan kielégíted a barátod még nem leszel ku*va. az én kapcsolatomban az orál az egy tök természetes dolog kölcsönös alapon.
19/46 anonim 

válasza:

szerintem te egy 14-16 éves lány lehetsz:D ez már fáj:D jaj
16/f
20/46 anonim 

válasza:

Lényeg hogy ne legyél olyan könnyen kapható mint a legtöbb party-ribanc. Mi férfiak általában jobban becsülünk olyan dolgokat amikért tennünk is kell valamit.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!