Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSajok milyen kulonbseget ereztek analis es szimpla kozosules kozben? Van ki az analisat jobban szereti?
Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 17:14
1/5 anonim válasza:
Mindkettőt csak akkor élvezem, ha G-pontot ér a pénisz. Análban kevésbé érzem, mint rendesen. Nálam ez a különbség érzésben. Egyébként a hüvelyi közösülést szeretem jobban. Sokkal higiénikusabb is, csak ugye ott figyelni kell fokozottabban a védekezésre, hogy be ne csússzon egy baba...
2/5 anonim válasza:
Rengeteg különbség van. Puncim bármikor, bárhogyan, bárhol befogadja a farkat. De popsimat elő kell készíteni :)
3/5 anonim válasza:
Én nem szeretem fenékbe, mert folyton kaksis ingert érzek. A végbélben sok idegvégződés van, ezért lehet izgató. Egyszer volt jó úgy is (vagyis egy kis rásegítéssel volt orgazmusom közben), de azért nem szeretem, és kicsit fájhat is, ezért nagyon óvatosan és lassan kell csinálni. Problémásabb, mint a hagyományos közösülés.
4/5 anonim válasza:
én 2szer probáltam ki..de nekem nem teccik , fájt is ,meg nem is élvezem. ha ugy gondolod probáld ki,használjatok sikositot és lazulj el ugy könnyebben fog menni. de ha nem szeretnéd ne eröltesd
5/5 anonim válasza:
a feleségem a popsis játékok közben sokkal nagyobbat élvez. 5 esetből 3x kb azt kéri, hogy fenékben játsszunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!