Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A punci- Szellentéssel kapcsolatban. Hogyan, miért, kinek és mit lehet tenni? Részletek a kiegészítésben.20/F
Kiegészíteném.
20 évesek vagyunk mind a ketten párommal. 9honapja boldog kapcsolatban élünk. Sexuális vágyaink,gondolataink fedik egymásét,sokszor sikerült már eljutnia a csucsra.
Viszont van ez a dolog. Nekünk nem kutyapozban fordul elő,hanem akár misszionárius,vagy lovagló pózban is.
Észrevettük,hogy leggyakrabban a póz-váltásoknál fordul elő maga a "puncifing".
Ez páromat zavarja és ilyenkor elmegy a kedve és én meg borzasztóan érzem magam,mivel gyakran csak 2 perc választana el minket a csúcstól és minden eddigi hiábavalo volt.
Párom,kis termetű és rendkívül szűk,intimtornázik is. Én nagyon boldog vagyok emiatt(képzelhetitek :)),csak nem tudom,lehet velem van gáz.
Én szerintem átlagos vagyok, max 17hoszz 4,8 széles , és mindig ugy érzem ,hogy körülölel,fönt el is érem ha teljesen beléhatolok ,szerintem a széltemmel lehet baj,mivel eddigi barátainál ez nem volt jellemző - azt mondta.
Ha esetleg valakinek lenne tanácsa megköszönöm.
Sziasztok!
EE!
Köszönöm...majd megpróbáljuk kevésbé hevesen ! :)
;)

???
Egyszer már megköszönted... :-) (Am. nincs mit! ;-D )
Mi történt azóta (részletesen), hogy ennyiszer megköszönöd (nekem ill. "nekem is")?
Áldott, békés húsvéti ünnepet, jó pihenést és "sok nyuszizást" kivi! ;-D
Üdv: EE
EE!
Mocsokjókat szeretkeztünk :D
viszont ma életem leghangosabb és leghosszabb "puncifingját" sikerült összehoznunk csajszimmal :D
Fogalmam sincs hogyan,de...hu.
AMugy most az van, hogy gyorsabban lezajlik cicámban,h ez jujj roszz ,most már folytatjuk is.
De inkább legyen ez mint "tág csajszim"

Naa,... akkor valóban nincs mit! :-D
Látod erről van szó! :-) Ezen nem restelkedni kell, hanem egy jót röhögni!
Örülök, hogy vééégre jó híreket hallok felőletek! Ezek szerint megoldódott a problémátok, és már a csajodat sem zavarja a "puncihangok áramlásának térbeli akusztikázása"... X-D
Faxa! :-)
Ezt így kell csinálni! :-)
Üdv: EE

:) Nem tudom, nekem az a fura, hogy valaki ebből úgymond "problémát" csinál. :) Ezt nem bántásnak szánom csak, szerintem ez egy annyira természetes dolog, mint evés után a böfögés.
Nem tudom egyébként, hogy ez valóban azon múlik e, hogy mennyire tág egy lány puncija...
Az tuti, hogy mi csak max nevetni szoktunk rajta, de egyikünknek sem veszi el a kedvét a szextől. :) Hála az égnek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!