Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A punci- Szellentéssel kapcsolatban. Hogyan, miért, kinek és mit lehet tenni? Részletek a kiegészítésben.20/F
Kiegészíteném.
20 évesek vagyunk mind a ketten párommal. 9honapja boldog kapcsolatban élünk. Sexuális vágyaink,gondolataink fedik egymásét,sokszor sikerült már eljutnia a csucsra.
Viszont van ez a dolog. Nekünk nem kutyapozban fordul elő,hanem akár misszionárius,vagy lovagló pózban is.
Észrevettük,hogy leggyakrabban a póz-váltásoknál fordul elő maga a "puncifing".
Ez páromat zavarja és ilyenkor elmegy a kedve és én meg borzasztóan érzem magam,mivel gyakran csak 2 perc választana el minket a csúcstól és minden eddigi hiábavalo volt.
Párom,kis termetű és rendkívül szűk,intimtornázik is. Én nagyon boldog vagyok emiatt(képzelhetitek :)),csak nem tudom,lehet velem van gáz.
Én szerintem átlagos vagyok, max 17hoszz 4,8 széles , és mindig ugy érzem ,hogy körülölel,fönt el is érem ha teljesen beléhatolok ,szerintem a széltemmel lehet baj,mivel eddigi barátainál ez nem volt jellemző - azt mondta.
Ha esetleg valakinek lenne tanácsa megköszönöm.
Sziasztok!

Szia!
Nálunk is gyakran előfordul, mi nevetünk egy jót, és folytatjuk tovább a dolgot. (:
20 L

Ez azért van,mert pózváltásnál levegő szorul bele,és voltaképpen az távozik ki úgy mintha fingana(de nem azt csinálja)
Egy kis gyakorlással,meg lehet oldani,hogy a férfi úgy váltson pózt,vagy úgy mozogjon,hogy ne szoruljon levegő oda..
Igaz,de akkor azt mondja,neki kellemetlen és igaz mert én is érzem,tényleg úgy összezár,h benntartja és azonal észrevesszük,mert teljesen más.
Azt már kiprobáltam ,hogy átkaroltam és átfordítottam,ugy minden ok.
Hopsz azt elfelejtettem,hogy tablettát szed,tehát mág az óvszer sem zavarhat!

Már jobban viseli mint először :D
De ugye nem én lövöm ki a levegőt?
Lehetetlen,mert már ilyet is hallottam :D
Háát...nem a legromantikusabb alkat,tehát maradunk a House nál ;)

Ez tök normális...Nálunk is sűrűn előfordul... :) Mi csak nevetünk rajta, egyáltalán nem zavar se engem, se a férjemet. :)
23/n
Köszönöm!
Minket sem ez fog meggátolni abban ,hogy valami komolyabb alakuljon ki, csak ha tudom akkor szeretném neki hibátlanná tenni,mert megérdemli :)

Hali!
Figyu!
Semmi gond nincs! Gondolkodjunk logikusan.
Ami 1x egy helyen bemegy, annak ki is kell jönnie valahol, nemde!? :-)
Na most míg az emésztőrendszernek két vége van, az emésztés során felszabaduló gázok két helyen tudnak távozni: Felfelé (száj) és Lefelé (végbél).
A hüvely viszont zsákutca. Oda ha valami bemegy, annak ott is kell kijönnie. (Lásd spermiumokból 9 hónap múlva a gyerek ;-D ) Ha nagyon hevesek vagytok, akkor a farkad lezárószelepként működik, és elzárja a vaginába a farkad által lökött levegő útját. A levegő a méhszájig megy, ott azonban a tér szűke miatt az összesűrűsödik (mint akár egy injekciós-fecskendőben). Amint kiveszed a farkad, akkor nyilván azt te gyorsabban teszed, mint a hüvelyben rekedt levegő. De mivel vagina izmos fala is fel van közben izgatva, ezért akadályozza annak távozását, éppen ezért, amíg az összesűrűsödött levegő onnan mélyről utat tör magának, addig a hüvelymozgások szabálytalansága miatt idő telik el, de a levegő feszül odabent és távozni akar. Ez a vaginális szellentés, más néven "puncifing" vagy ahogyan a South parkban kifigurázzák: "punifing" S:-s
A szexuálpszichológiai szakma egyik koponyája, a világszerte ismert Sue Johanson is pont erre helyezi a hangsúlyt: "Ami vhol bemegy, annak valahogy ki is kell jönnie!
(Ezért vonatta vissza pl. az egyik szexjátékszer forgalmazási engedélyét is, amely egy pénisz alakú, vaginába helyez7ő zuhanyfej volt. A beáramló víz uis nem tud hol távozni, szétrobbantja a nő hüvelyét, ill. méhét, ahol ráadásul teljesen felborítja a méh élőflóráját, és súúlyos problémákat okoz6 odabent.)
Ezt értesd meg vele, hogy ez egy aktus során sajna előfordul! És ha sikerült ezt megértenie, esetleg a hónaljad összecsapkodtatásával kinyomkod6tatod a levegőt a hónaljadból, az is hasonló hangokat ad :-D
Gyerekként sokat ökörködtünk így... és ha elvicceled a dolgot egy kicsit, MIUTÁN beláttattad vele a dolog lényegtelenségét, könnyebben felold6od a feszültségét! :-)
Na, Fel a fejjel! ;-D
Üdv: EE
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!