Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, ha nincs nagy önbizalma a fiúnak egy tapasztaltabb lánynál?
Én vagyok a lány, a barátomról lenne szó. Ő még szűz, és én vagyok az első barátnője. Nagyon szeretjük egymást, ezzel nincs is gond, már majdnem egy éve vagyunk együtt. A szex még csak 1-2 hónapja "került szóba", mindketten kívántuk, de az aktus még egyszer sem történt meg, máshogy szereztünk örömet egymásnak :) Eleinte azt mondta, hogy még nem készült fel, én pedig nem is erőltettem. Mikor úgy alakult a helyzet, persze próbáltam "tovább menni", de nem sikerült, nem akarta. Most sem változott túl sokat a helyzet. Olyasmire is utalt, azt szeretné hogy nekem is ugyan olyan jó legyen (de ezt így nem mondta ki). Mondtam neki, engem nem zavar hogy ő még "kezdő", de szerintem mindenáron jól akar teljesíteni. Talán attól fél, hogy nem lesz elég jó nekem, vagy tényleg csak szimplán nem készült fel? Más dolgokban viszont elég határozott ember, ezért nem értem, miért viselkedik így. Vagy feleslegesen aggódok, csak idő kell neki?
18/L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!