Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nők szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők szex előtt mindig duzzognak?

Figyelt kérdés

A barátnőm mikor duzzog,az esetek 95%kában szexelni akar.

Miért kell duzzogni,és ezzel az ember kedvét elrontani mindentől?

Miért nem lehet valami más jelet adni?

2011. márc. 18. 09:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az is, hogy nem azért duzzog, mert szexelni akar, hanem valami más oka van. Te pedig "azt az okot" szex-szel orvosolod.
2011. márc. 18. 10:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Na igen... Tanítsd meg neki a következő mondatot:

"Ha nem akarsz szexelni, duzzogni fogok!"

Vagy mondd meg neki:

"Drágám, ha szexet akarsz, csak húzd meg a f@rkam kétszer. Ha pedig nem akarsz, akkor 50-szer."

Ha megtanítod rá, garantáltan siker lesz! :-D

Pedro

13/20 anonim válasza:
100%

Én is sokszor szoktam duzzogni előtte, de nem azért mert haragszom kedvesemre, hanem mert ingerült vagyok, vagy csak jó egy kis szerepet játszani ezzel is, mert sokakat arra bíztat, hogy jobban odafigyeljen arra amit csinál pl: lassabb, érzékibb legyen

Téged is erre késztet, hogy kiderítsd mi a baj, figyelj oda jobban, törődj vele többet!

19/N

14/20 anonim ***** válasza:

10:11

Hű, azért nagyon remélem, hogy ez nem kor függő, azaz nem kell félnem, hogy egy nap én is eljutok oda, hogy közlöm a párommal, hogy "dugj meg"....

Azért ez finoman szólva is kiábrándító. Legalábbis szerintem.

2011. márc. 18. 10:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Én biztos vagyok benne, hogy ez nem korfüggő. 10 éve is kiábrándított volna így kezdeni a szexet, és szerintem 10 év mulva is ki fog. Maradok a romantikánál, nekem ez jött be. Nem vagyunk egyformák.
2011. márc. 18. 11:59
 16/20 anonim ***** válasza:

Az én párom általában akkor duzzog,ha már ki van éhezve,én is,de kapkodok.

Nyugodtan,lassan cirogat,csókolgat aztán ha látod a szemén,hogy "na most akarlak,gyere" akkor add meg amire vágyik!

Másrészt,ha te kielégülsz nem jobb kedved lesz? Neki is ez a célja szerintem :)

20/F

2011. márc. 18. 13:29
 17/20 anonim ***** válasza:

Látom, sokaknak átment a lényeg... :D

Lehet azt is mondani, hogy "Gyere, szeretkezni akarok veled!" meg lehet sok egyéb mást is. Lehet lényegre törni, nem kötelező. Lehet finomkodni is. Egyénre van szabva.

De duzzogni azért, mert a másik nem lép akcióba, pedig én szeretném, ha akciózna, viszont önsorsrontás, mazochizmus. Pláne, ha egyszer lehet szólni is. De aki szeret szenvedni, annak csak hajrá! Nekem a romantika nem egyenlő ezzel.

Ui.: A romantikus regényhősök túl sokan lesznek öngyilkosok, a maradék meg depressziós, mert az élet nem habostorta. Akkor már tényleg inkább egy jó dugás! ;)

Ui2.: A "romantika" nekem nem jelenti azt sem, hogy ne lehetne részem egy vad erotikus kéjmámorban alkalomadtán. A szókimondás tilalmát sem jelenti. Egy másik alkalommal ettől még vacsorázhatunk gyertyafénynél. Ez nem tilos. Csak azért mondom el, mert látom, ez itt egyeseknek gondot okozott. Nincs benne semmi lehetetlen.

2011. márc. 18. 15:03
 18/20 anonim ***** válasza:

13:29 vok.

Szerintem egyértelmü.

Attól még hogy egy pár vad hancur megesik,nem lesz "antiromantikus valami szerintem" meg a mai csajszik közül sok nem is szeret romantikázni?

Mért fiuk nektek nem volt olyan csajszi aki letámadott? Na mondom én! :)

2011. márc. 18. 15:38
 19/20 anonim válasza:
Csak remélheted,hogy felnő!Ez a duzzogás mint "jel"másnak is betudható.Nem vagyok lélek búvár,de akinek valami miatt lelkiismeret furdalása van,tehát ugy gondolja ,valami miatt ez nem helyes,akkor csinál ilyen fura dolgokat.Kitudja mi van mélyen a lelkében.A sexben sok minden kijön!Olyanok is amiket az ember elakar rejteni.Hazugság,valami érzésnek az elrejtése stb.Nézz utána!
2011. márc. 19. 08:04
 20/20 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem,azt mondta,hogy azért volt,mert szexelni akart.

És ilyenkor mindig teperjem le.xD

2011. márc. 19. 09:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!