Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nők szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők szex előtt mindig duzzognak?

Figyelt kérdés

A barátnőm mikor duzzog,az esetek 95%kában szexelni akar.

Miért kell duzzogni,és ezzel az ember kedvét elrontani mindentől?

Miért nem lehet valami más jelet adni?

2011. márc. 18. 09:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezen olyan jót nevettem.:DDDD ilyet még nem hallottam:)

Ezt amúgy hogy kell elképzelni? Találkoztok, és a két kezét karba öltve vágja a duzzogi fejet és te onnan tudod, hogy mit akar? :DDDD

2011. márc. 18. 09:31
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

En nem szoktam duzzogni, ha szexelni akarok akkor elkezdem csokolni a parom, simogatni, stb. Szoval en ilyen jeleket adok..:)

Nem tudom, hogy a baratnod miert teszi, talan ad ra jelt csak te nem veszed eszre es amiatt duzzog..:)

2011. márc. 18. 09:33
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg tőle?:)
2011. márc. 18. 09:38
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért van az, hogy sokan egyetlen ember viselkedéséből általánosítanak?
2011. márc. 18. 09:39
 5/20 anonim válasza:
73%
gondolom egy 15 vagy 16 éves a barátnőd,hiszen ők ilyen érzelmileg gyerekek,tisztelet a kivételnek!Némelyik serdülő érzelmi téren még gyerek és idő kell,hogy felnőtté váljon ne csak sexbe, hanem viselkedésbe is.Gyerek és gyerekesen viselkedik.Jól jártál!
2011. márc. 18. 09:39
 6/20 anonim ***** válasza:
Ez jó. Ilyet sem hallottam még, de vicces :D
2011. márc. 18. 09:42
 7/20 szamóca. ***** válasza:
100%
szereti a békítőszexet:DDD jóisaz
2011. márc. 18. 09:46
 8/20 A kérdező kommentje:

16 éves,akkor közrejátszik,hogy gyerekes.

Majd felnő.:)

2011. márc. 18. 09:57
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

én akkor kezdek duzzogni, ha jeleket adok de szarik rá :D

21/L

2011. márc. 18. 10:04
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal jobb, mintha utána duzzogna. :D :D :D

Később ez javulhat. Az én párom pl. simán megkér, hogy "dugjam meg". Ő 36N, én 43F. Tehát ez tanulható. A "jelek adása", meg a "rávezetés" valami összefüggésben lehet a "romantikával", meg azzal, hogy ez az egész egy bizonyos életkorban misztifikált, szégyellni való, stb. Amint ez elmúlik, a róla való kommunikáció is könnyebb lesz. A gátlások a korral elkopnak. ;)

Gyakorlati tanácsom az, hogy amíg nem tudtok erről nyíltan beszélni, egyezzetek meg valami egyértelmű jelben, jelszóban, titkosírásban, mondatban, amiből a másik tudja, hogy most ez van. Akkor nem kell duzzogni. Sem előtte, sem utána. ;)

2011. márc. 18. 10:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!