Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők szex előtt mindig duzzognak?
A barátnőm mikor duzzog,az esetek 95%kában szexelni akar.
Miért kell duzzogni,és ezzel az ember kedvét elrontani mindentől?
Miért nem lehet valami más jelet adni?

Ezen olyan jót nevettem.:DDDD ilyet még nem hallottam:)
Ezt amúgy hogy kell elképzelni? Találkoztok, és a két kezét karba öltve vágja a duzzogi fejet és te onnan tudod, hogy mit akar? :DDDD

En nem szoktam duzzogni, ha szexelni akarok akkor elkezdem csokolni a parom, simogatni, stb. Szoval en ilyen jeleket adok..:)
Nem tudom, hogy a baratnod miert teszi, talan ad ra jelt csak te nem veszed eszre es amiatt duzzog..:)

16 éves,akkor közrejátszik,hogy gyerekes.
Majd felnő.:)

én akkor kezdek duzzogni, ha jeleket adok de szarik rá :D
21/L

Sokkal jobb, mintha utána duzzogna. :D :D :D
Később ez javulhat. Az én párom pl. simán megkér, hogy "dugjam meg". Ő 36N, én 43F. Tehát ez tanulható. A "jelek adása", meg a "rávezetés" valami összefüggésben lehet a "romantikával", meg azzal, hogy ez az egész egy bizonyos életkorban misztifikált, szégyellni való, stb. Amint ez elmúlik, a róla való kommunikáció is könnyebb lesz. A gátlások a korral elkopnak. ;)
Gyakorlati tanácsom az, hogy amíg nem tudtok erről nyíltan beszélni, egyezzetek meg valami egyértelmű jelben, jelszóban, titkosírásban, mondatban, amiből a másik tudja, hogy most ez van. Akkor nem kell duzzogni. Sem előtte, sem utána. ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!