Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mást is zavar? Ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mást is zavar? Ti mit tesztek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Amikor szeretkezünk a férjemmel és belém élvez nagyon utálom, hogy a spermája kifolyik belőlem. Babát szeretnénk ezért nem használunk óvszert. Rendszeresen kb 20-30 perceket fekszem nyugodtan, feltett lábakkal, felpolcolt derékkal a biztos eredmény érdekében. Ennek ellenére hiába mondjuk délután szeretkezünk még másnap reggel is tiszta olyan a bugyim. Mostanában már tisztaságit teszek be az együttlétek után, de még így is zavar. Olyannyira jelent ez gondot, hogy amikor az előző terhességem alatt szeretkeztünk akkor megkértem, hogy húzzon óvszert. Félre ne értsetek nem undorodom tőle csak nem szeretem ezt a folyamatosan folyik belőlem. Valakinek valami ötlet, praktika?
2011. márc. 17. 23:58
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Kicsit engem is zavar, nekem is szokott utána folyni,még másnap reggel is. Csökkenthető a mennyiség,ha aktus után erősen nyomok, úgy több folyik ki, ergo kevesebb marad későbbre. Bár mi nem tervezünk babát, szóval én rögtön kinyomom,neked biztos több marad bent. Esetleg kamillateás vagy sima vizes irrigálás, miután már sokáig bent tartottad, utána már kimoshatod a "felesleget". Egyébként sok sikert nektek, egészséget és sok boldogságot a babához! :)
2011. márc. 18. 00:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire értelmesen válaszoltál és persze a segítséget is. Tegnap 1 órán keresztül feküdtem az aktus után még most reggel is jött belőlem. Szerinted összefüggésben lehet ez az egész azzal, hogy hátrahajló a méhem? Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! :)
2011. márc. 18. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Amelyik spermium nem találja meg az utat 1/2 ora alatt a méhedbe, az már kiesett a versenyböl. Nyugodtan kimoshatod. Ha ezek után is folyik még valami, azt valoszinüleg te termeled. Olyan is van.
2011. márc. 18. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon zavar sajna, bár mi sem ügyködünk babán, így nálam általában a zuhany a megoldás, és kimosom magam amennyire lehet. Persze nem tökéletes megoldás, de engem is irritál, hogy úgy folyik néha mintha meg lenne a menzeszem.
2011. márc. 18. 11:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen elég havonta 1x 6-7 napon keresztül átélni ezt a folyós érzést. Ha összejön a baba akkor utána azt hiszem én is rátérek a zuhanyzásra a szeretkezések után. Addig meg mindent a gyerekért...

Köszönöm szépen a válaszokat :)

2011. márc. 18. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!