Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom "elvarázsolni" a barátomat az ágyban?
Figyelt kérdés
21 vagyok,a barátom 26. A kapcsolatunk nem áll jelenleg a magaslatok fokán ,ezért eldöntöttem,hogy csinálok neki egy jó estét. :D Tudom,hogy örülne neki, szex terén én sem vagyok valami lepedőakrobata(bár tudom ezt fiúkra szokták mondani), de örülnék ha valaki adna valami tippet,hogyan alakítsam az estét,hogy jó legyen neki és emlékezetes és büszke lehessen rám,hogy ezen a téren is megállom a helyemet.Várom a tippeket csajok! :)Pasik véleménye is érdekel.2011. márc. 17. 21:32
11/12 anonim válasza:
A férfiakat mindig is izgatta az,ha egy nő kicsit kqrvás,na ne érts félre,csak arra gondolok,hogy légy határozott,tégy ugy,mintha egy vadmacska lennél és néha dobj be valami laza szöveget is,erre beindul meglátod!
12/12 oegallot válasza:
Legelöször egy szexi cuccal el tudnád varázsolni.
Vegyél egy combfixet vagy nagylyukú neccharisnyát.
Hozzá egy jó magas tüsarkút.
Nem kell ehhez tízezreket beruházni, harisnyából az olcsóbbak tartósabbak, tüsarkút pedig már pár ezerért találsz a Tesco-ban.
Szexben pedig újíts be valamit, ötletekhez keress néhány filmet a neten.
Majd tudósíts, hogy sikerült.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!