Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom "elvarázsolni" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom "elvarázsolni" a barátomat az ágyban?

Figyelt kérdés
21 vagyok,a barátom 26. A kapcsolatunk nem áll jelenleg a magaslatok fokán ,ezért eldöntöttem,hogy csinálok neki egy jó estét. :D Tudom,hogy örülne neki, szex terén én sem vagyok valami lepedőakrobata(bár tudom ezt fiúkra szokták mondani), de örülnék ha valaki adna valami tippet,hogyan alakítsam az estét,hogy jó legyen neki és emlékezetes és büszke lehessen rám,hogy ezen a téren is megállom a helyemet.Várom a tippeket csajok! :)Pasik véleménye is érdekel.
2011. márc. 17. 21:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

legyél szexi ugyanakkor mindenre kész.

rámenős ugyanakkor visszafogott.

vad ugyanakkor gyengéd.

érzelmekkel teli ugyanakkor üres h át tudd venni a barátod hangulatát.

és a legfontosabb:ŐSZINTE LEGYEN A SZERELMED szex közben!!

remélem segitettem:)

2011. márc. 17. 21:35
 2/12 anonim ***** válasza:
48%

hívd be a szobába. várd a legszexibb ruhába amit feltudsz venni és szeret, teperd le, mindent csinálj te, hagyd had feküdjön (sz0pd le aztán mássz rá) miután elment

vigyél oda egy nagy friss pizzát azt ami a kedvence és a kedvenc sörét. aztán miután megettétek hagyd had csináljon veled azt amit csak akar :P

(magamból indultam ki:P én ezt szeretném kapni:P)

2011. márc. 17. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát a pizzát és a sört kihagynám (mert nincs itthon) de azonkívül igaza van az előttem hozzászólónak.. ÉN is pont ilyesmi estére készülök.. Egy kis vetkőzős tánc még feldobhatja szerintem..Vagy ha az nem megy akkor csak simán zene.. Én ajánlom a Coldplay-clocksot..
2011. márc. 17. 21:42
 4/12 anonim ***** válasza:
én úgy szoktam hogy először ugye gyengéden csókolózunk utána lelököm az ágyba, a nyakát csókolgatom (azt imádja) de elhúzom az egészet, nem kell sietni, aztán leveszem a pólóját és végignyalom a gyönyörű testét az alhasát hagyom a végére, de ott sokáig csinálom hogy megőrüljön utána leveszem a gatyáját és jöhet a többi, de idő előtt abbahagyom és óriásit szeretkezünk :D juj nagyon jó <3
2011. márc. 17. 21:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Az a probléma,hogy még nem sz.ptam le soha...:D Lehet ez a gond? Valahogy ez még kimaradt
2011. márc. 17. 21:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond..Megy az magától is és ha még nem csinltad külön nagyon fel fogja dobni..:)
2011. márc. 17. 21:45
 7/12 anonim ***** válasza:
hát az baj :D 21:44
2011. márc. 17. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Vingardium leviosa! Ez tuti magaslatokba emeli..:D
2011. márc. 17. 21:53
 9/12 anonim ***** válasza:
itt van egy pár varázslat ! használd egészséggel : [link]
2011. márc. 17. 21:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem Harry Potter fanatikusok válaszára vagyok kiváncsi,de egyébként köszi....
2011. márc. 17. 22:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!