Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha szex közben nem nyögünk?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 20:18
2/19 anonim válasza:
bár lehet hogy úgy izgatóbb lenne mindkét fél szánára is de tök mind1.
3/19 anonim válasza:
Bajni nem baj..:))
De én lány vagyok és sikitozok , nyögök , karmalok , harapok :D de ez én vagyok...mindenki más. Te biztos a gátlásosabb fajta vagy.
Amúgy nemet írj lécci. Mert ha fiú vagy...akkor az más akkor szerintem jó h nem nyögsz:D
4/19 A kérdező kommentje:
lány vagyok ez igaz tényleg elég gátlásos vagyok
2011. márc. 17. 20:24
5/19 anonim válasza:
Egem viszont izgat, ha a férfi is nyög.
6/19 anonim válasza:
lol igen. mikozben megy a thrusting, kozben illik
7/19 anonim válasza:
Engem a csendes szex izgat.
18/F
8/19 anonim válasza:
előző vagyok aki kérdezte,hogy fiú vagy e.
Figyelj a lényeg ne fogd vissza magad...elárulom h a legtöbb pasinak bejön :) add ki azt a hangot ami jönne...ne fogd vissza magad :) veszteni valód nincs.
9/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, mindenki más és magadat kell adnod. Az viszont nagyobb probléma, hogy az ékezetekkel hadilábon állsz!:)
10/19 A kérdező kommentje:
tudom,hogy a hosszu ő betűre gondolsz de angol leptopom van és nincs rajta rővid ő
2011. márc. 17. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!