Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt az eddigi legfenomenálisabb szexélményed?
Kíváncsi vagyok kivel mikor, hol történt meg AZ az alkalom amit sose fogtok elfelejteni??
Én most vagyok 24 éves, sok barátom volt már, és pár egy éjszakás kaland is, de a legnagyobb élményem egyértelműen az volt, mikor 17 éves koromban kosáredzés volt a suliban. Az akkori barátom eljött értem, és miközben pakoltam a szekrényembe a tesicuccot, hirtelen nekem rontott, és irtózatosat szexeltünk ott a szekrényre felnyomva :D szerencsére már csak mi voltunk az öltözőben...
Élménybeszámolók? :P
A vonaton a barátnőmel mentünk pestre...
és hát elkapot a vágy szerencsére csak mi voltunk
a fülkébe , szex nem történt de jól leszopot én meg megujjaztam :DD
hát nekem sok volt. :D
Két pasival egyszerre a suli folyóson amikor már nem volt bent senki ( vagy kitudja )
Akkor amikor az erdőben :$
Meg amikor 3 fiúút szoptam egyszerre.
hát ezen besírtam...:D:)
az utolsó nagyon ott van ha nem kamuzik akkor szereti a f@szt keményen..:)
nekem sok volt. egyik legjobb, mikor 4 órát keféltem a barátnőmet, szopott, francia,nyalás, smárolás, popsidugás, popsiba élvezés. én 3x, mindegyik lukjába egyszer, ő legalább 25x, és valósan... telelőtt puncinyalás, szájbaélvezés utáni smárolás, újdonság mindkettőnknek, teljesen kivetkőztünk magunkból.
ennél már tényleg egy többes lehet jobb, mint a fenti csajnak, na, olyant szívesne kipróbálnék, jó sokszor.
Hát nekem:
Este hazaértem és bementem a hálószobába és ekkor a barátnőm fehérneműben állta az ágy elött.Nekem esett és letépte rólam az ingem letolta a gatyám és elkeztünk csókolozni meglökött le estem az ágyra és a nyakamnál elkezdett csókolgatni és ment lefele a hasamnál már a nyelvével nyaldosta a kockáim atán leért a kobrához és körbe nyalogatta majd a golyóimat is bekapta/nyalta.Aztán leszopott.Utánna volt egy mellszex aztán megujjaztam.Volt 3 menet egymás után.Utánna megint leszopott :)
Aztán volt valahogy kikerültünk a konyhába és az asztalon folytattuk.Utánna meg az ölemben ült és úgy nyomtam neki a kobrát.Aztán a végén egy mellszexel fejeztük be.
Ez volt életem legszebb 4 órája.Azóta sokszor csinálunk ilyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!