Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hányszor bírják egymás után megállás nélkül?
Sziasztok!
Engem részben ezért is csaltak meg, mert nem bírtam egymás után sokszor, ez nem lustaság miatt volt, hanem mert ha 2x csinálom egymás után és minden nap, akkor elkezd fájni és 2-3 napig még a kedvem is elmegy az egésztől. Ezért minden nap vagy minden másnap 1 menet volt, ami vagy 10 percig tart de volt amikor 45 percig bírtam, különféle óvszerekkel kísérleteztem amiben késleltető krém volt, akkor bírtam 1 óráig is, befújós spray-vel is próbáltam, amivel 30 perc átlagban a menetidő. Lehetséges hogy felkeresek egy szakembert mert én furcsának tartom azt a fájdalmat amit érzek, nem a pénisz fáj hanem kellemetlen csípő érzésem van a húgycsőben, amikor önkielégítés után egyből vízelek, akkor is ugyanez, csak intenzívebben. A többszöri maszturbációnál a második menet jóval hosszabb és persze lankad is, nem regenerálódik azonnal.
A többszöri szeretkezés amikor úgy volt igény, vagy 1-2 óra múlva volt, vagy reggel és este, de az utóbbinál már nem jött elő a fájdalom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!