Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hányszor bírják egymás után megállás nélkül?
Majd egyszer próbáld ki milyen, amikor nyalják a csiklódat, mikor már elmentél, és nem hagyják abba. kb ugyanolyan érzés nekünk is.
Egy "lusta disznó"
persze hogy bírjuk, főleg ha még a kapcsolat új és a lányért a falat kaparjuk...aztán pár év és.....
addig élvezd!!!
Nálam ez elsö után gyakorlatilag gumicsere, gyors szerszám mosás és mehet is a következö.
Második után már kell egy kis szussz, kb 3-4 perc, de addig sem hagyom cserben a partnerem.
Eddig max 7-szer szexeltem egymás után, ami simán megvolt 8-10 óra, csak már fájt...
Igen, a fiúk bírják. De nem mindenki.
Van aki egy menetre képes és nem is áll fel neki többször.
Nekem egy kis idöre van szükségem két menet között a regenerálódásra, amit jól ki lehet használni beszélgetésre, az partner testének jobb feltérképezésére, stb. Eddig 4 menet volt a legtöbb egymás után.
Hallottam már olyan pasiról is, akinek elélvezés után ugyanúgy állt és tudta folytatni akár többször is.
De van olyan is aki csak egy menetet bír, de az több órán át tart.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!